Helmikuun Kuukauden kirja: Sasu – Kolmen pisteen heittoja 

Honka-lukupiiri käynnistetään kirjalla, joka osuu lähelle meidän kaikkien yhteistä kotia. Edustusjoukkueiden pelaajat ovat valinneet helmikuun Kuukauden kirjaksi Susijengi-kapteenin ja ex-honkalaisen Sasu Salinin tuoreen elämänkerran Kolmen pisteen heittoja. Kirjassa Sasu käy omalla veikeällä ja suorasanaisella tyylillään läpi kokemuksia ja kommelluksia, joita hänelle on tullut elämässään ja ammattiurallaan tähän asti vastaan. Monet Sasun hauskimmista tarinoista kumpuavat suoraan Tapiolan urheilupuistosta, joten tästä lukukokemuksesta ei kannata jäädä paitsi! 

Etukoodilla HONKA50, saat kirja.fi sivuilta Sasun elämänkerrasta komean 50% alennuksen ja koodilla HONKA25, 25% koko palvelun tarjoamasta kirjavalikoimasta! Etukoodeja voi käyttää yhden tilausta kohden. 

Hongan edustusjoukkueiden pelaajien muodostaman lukupiirin kommentteja ja ajatuksia kirjasta voit seurata Tapiolan Hongan Instagram-tarinoista.

WSOY kustantaa monipuolisesti kotimaista ja suomennettua kauno- ja tietokirjallisuutta sekä lasten- ja nuortenkirjoja. Vuonna 1878 perustettu WSOY tunnetaan monien suomalaisten klassikkokirjailijoiden kustantajana. WSOY toimii kirjallisuuden suunnannäyttäjänä ja tuo kiinnostavimpia kirjoja niin Suomesta kuin maailmalta lukijoiden ulottuville. WSOY työskentelee pitääkseen kirjat ja lukemisen merkityksellisenä osana suomalaisten elämää sekä vaaliakseen kirjallista perintöään.