Grace Stone on Hongan naisten joukkueen toinen amerikkalaisvahvistus

Naisten Korisliigajoukkue on solminut ensi kautta kattavan sopimuksen Grace Stonen kanssa. Stone valmistui Princetonin yliopistosta keväällä 2023 ja pelasi ensimmäisen ammattilaiskautensa (2023–2024) Kyproksella tilastoiden 20 pistettä, 8,9 levypalloa, 4,1 syöttöä ja 3,4 riistoa ottelua kohden. Tällä hetkellä 180-senttinen Stone pelaa Walkerin tavoin Australiassa ja on 11 ottelussa urakoinut 16 pisteen, 5,5 levypallon ja 3,4 syötön keskiarvolla.

”Olen erittäin innoissani mahdollisuudesta liittyä Tapiolan Hongan joukkueeseen. Ensimmäisestä keskustelusta valmentajien Nikon ja Reetan kanssa tiesin, että tämä on minulle täydellinen mahdollisuus kehittyä pelaajana sekä kokea Honka-perhe. Suomi vaikuttaa upealta maalta ja odotan innolla suomalaiseen kulttuuriin tutustumista. #Honkaperhe on tärkeä osa seuran identiteettiä, joten en malta odottaa, että pääsen pelaamaan Hongan paidassa! Tehdään kaudesta ikimuistoinen!” Stone iloitsee tuoreesta sopimuksestaan.

Päävalmentaja Niko Nyholm on erittäin tyytyväinen juuri allekirjoitettuun sopimukseen: ”On hienoa, että löysimme juuri meille sopivan pelaajan jo tässä kohtaa vuotta. Ensimmäisistä keskusteluista lähtien tuli fiilis, että hän on täydellinen palanen meidän tulevan kauden joukkueeseemme. Grace tuo mukanaan rutkasti korintekovoimaa, hän pystyy puolustamaan useita eri pelipaikkoja sekä uskomme hänen lisäävän kaipaamaamme kollektiivisuutta molemmissa päissä kenttää.”

Voimassa olevat sopimukset: Emma Lampén, Marianne Määttänen, Cierra Walker, Emma Ristola, Stella Jokela, Olivia Saarelainen, Ada Tyrni, Heli Lehto, Lilli Laine, Chalina Mäkelä