Fysioterapeutti Jasmi Latvala vahvistamaan naisten- ja tyttöjoukkueiden valmennusta, Samuli Moilanen jatkaa fysiikkavalmentajana

Tapiolan Honka saa nais- ja tyttöpuolelle mieluisan vahvistuksen, kun fysioterapeutti Jasmi Latvala liittyy valmennusstaffiin. Jasmi on toiminut fysioterapeuttina jo useamman vuoden tyttöjen juniorimaajoukkueiden mukana ja on innoissaan mahdollisuudestaan Hongassa;

”Fiilis on päällisin puolin mahtava! On hienoa päästä työskentelemään motivoituneiden urheilijoiden kanssa ja auttaa heitä olemaan terveempiä urheilijoita arjessa. Hongassa on hyvä yhteishenki, mikä näkyy niin pelaajissa kuin myös staffissakin. Odottavaisin mielin lähden tulevaan kauteen tällä porukalla!”

Naisten korisliigan päävalmentaja Niko Nyholm iloitsee uudesta sopimuksesta; ”Meille on alustavasti ollut selvää, että ohjelmaamme pyritään parantamaan vuosi vuodelta, joten on itsestään selvää, että Jasmin mukaan tulo on loistojuttu seuran pelaajille. Toimittuani Jasmin kanssa muutaman vuoden maajoukkueympyröissä, tiedän, että löysimme juuri oikean palasen täyttämään tämän tärkeän roolin ohjelmassamme. Jasmi on energinen ja helposti lähestyttävä sekä hänellä on suuri halu oppia uutta ja auttaa pelaajia eteenpäin.” Tervetuloa Honkaan Jasmi!

Myös Samuli Moilanen jatkaa fysiikkavalmentajana ja tuo tärkeää jatkuvuutta nuorten pelaajien arkeen. ”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Samulin sitoutuneisuuteen ja panokseen pelaajiemme kehittämiseen seuraavalle tasolle”, kommentoi Nyholm Moilasen jatkoa.

”Jatkan Hongassa hyvillä fiiliksillä. Joukkue rakentuu hiljalleen ja olemme päässeet jo hyvään vauhtiin kesäharjoittelussa, on hienoa olla osana nuorten pelaajien kehitystä”, kommentoi Moilanen jatkoaan.