Espoon paikallisottelu päättää Hongan naisten joulutauon

Tapiolan Hongan edustusjoukkueiden melko pitkä tauko peleistä päättyy tulevana sunnuntaina, kun sekä naisten että miesten joukkueet pelaavat vieraskentällä. Naisilla on edessä tiukka paikalliskamppailu Espoonlahdessa.

Naisten joukkueen syyskauden loppu oli loukkaantumisista ja sairasteluista johtuen rikkonainen. Tauko tulikin Hongalle hyvään aikaan ja joukkue on päässyt lataamaan akkuja ja toipumaan vammoista. Sunnuntain vastustaja EBT taistelee Hongan kanssa sarjan keskikastissa pääsystä kuuden joukkueen pudotuspeleihin. Honka vei joukkueiden edellisen kohtaamisen lokakuun lopulla Espoonlahdessa niukasti pistein 57-62, johdettuaan peliä parhaimmillaan 24 pisteellä.

  • Ottelut ovat pitkän joulutauon jälkeen yllätyksellisiä, kun osassa joukkueista on tapahtunut isoja kokoonpanomuutoksia. Pelituntuma ja yhteistyöskentely ovat ensimmäisillä kierroksilla usein hieman kateissa, mutta toisaalta energiaa ja nälkää pelaamiseen löytyy joulukuuta enemmän. Keskittyminen pitää EBT-peliin valmistautuessa suunnata asioihin, joihin pystyy eniten vaikuttamaan. Vastustaja tulee otteluun taatusti latautuneena, pistää palloon kovaa painetta, heittää rohkeasti ja pelaa fyysisesti irtopalloista, Hongan päävalmentaja Kimmo Kujansivu kertoo.

Naisten Korisliigan ottelu EBT-Honka pelataan sunnuntaina 10.1 klo 17 Espoonlahden urheiluhallilla. Pääsyliput 5 €. Tervemenoa kannustamaan Honka voittoon!