ESPOO vs. STADI kamppailu perjantaina Korisliigassa

Tapiolan Hongan miehet saa perjantaina 30.12. klo 18.30 odotettuja vieraita, kun Helsinki Seagulls saapuu vierailulle Tapiolan urheiluhallille. Ensimmäinen paikalliskamppailu kuluvalle korisliigakaudelle. Ensimmäinen keskinäinen kohtaaminen pelattiin Kisahallissa marraskuun alussa, jollon lokit vahvempia.

Seagulls lähtee otteluun ennakkosuosikkina, sijoittuen sarjataulukossa toiseksi ja alla kolmen ottelun voittoputki. Honka sijoittuu sarjataulukossa sijalle 11. eikä voittosarakkeeseen olla saatu merkintöjä neljään otteluun, vaikka vahvoja valonpilkahduksia ja hyviä puolikkaita otteluissa on nähtykin.

Kumartelemaan eivät espoolaiset kuitenkaan lähde, ei varsinkaan kotihallissa kotiyleisön edessä. Tänään päälle vihreää, mukaan kannustuskyltit ja kainaloon parhaat kaverit. Pääkaupunkiseudun herruudesta otetaan mittaa niin peliparketilla kuin katsomossa!

Päävalmentaja Aapo Heinonen: ”Tapiolaan saapuu mieluisia vieraita, kun paikallisvastusta Seagulls astelee urheiluhallin parketille. Kovassa vireessä olevaa lokkiryhmää on pystyttävä pakottamaan pois hyökkäyksensä flowsta. Paikalliskamppailu varmasti herättää molemmat joukkueet taistelemaan.”

Tervetuloa kokemaan paikallispelin tunnelma paikan päälle! Liput myydään ennakkoon TÄÄLLÄ.

Kuvat: Samira Lee