Honkahallilla edellytetään kasvomaskin käyttöä

Koronavirustilanteen kehittyessä, Tapiolan Honka on päättänyt siirtyä Honkahallin tiloissa toistaiseksi maskipakkoon 8.10.2020 alkaen. Nyt on aika ajatella päätösten koskevan kaikkia hallilla asioivia ja niiden olevan meidän kaikkien suojaksi.

Kasvomaskia tulee käyttää vieraillessa Honkahallilla. Maskia ei tarvitse käyttää mikäli olet menossa pelaajana tai valmentajana ottelutapahtumaasi tai harjoituksiin – tällöin suosittelemme maskien käyttöä hallin yleisissä tiloissa (käytävät, kahvio, neuvotteluhuone jne.) Kulkuohjeisiin tulee kiinnittää erityistä huomiota aina hallille saapuessa.

Maskipakko koskee kaikkia hallin vierailijoita: Katsojia, pelaajien perheenjäseniä, hallihenkilökuntaa ja toimitsijoita.

Pyydämme myös välttämään ylimääräistä ajanviettoa hallilla. Honkahalli ei ole nyt paikka, jonne tullaan katsomaan harjoituksia, istumaan kahvilaan tai sisälle odottamaan pelaajia harjoituksista. Viikonloppuisin ottelutapahtumien katsomoon voi tulla yksi katsoja pelaajaa kohden, turvavälit huomioiden. Arkipeleihin katsojia ei oteta lainkaan.

Toimenpiteet koronaviruksen leviämisen estämiseksi ovat meidän kaikkien yhteinen asia. Vaikka tiukat säännöt tuntuvat ikäviltä, ne ovat yhteiseksi turvaksi. Haluamme jatkaa koripallokautta mahdollisimman turvallisesti ja välttyä kaikenlaisilta keskeytyksiltä.

Muita tärkeitä asioita: 

  • Tulethan hallille vain terveenä.
  • Pese kädet huolellisesti ja usein.
  • Vältä ruuhkia käytävässä ja katsomossa – anna tilaa muille.
  • Jos yskittää, yski hihaan tai nenäliinaan.

Kiitos kun noudatat ohjeita ja sääntöjä!