Dezz Ramos on Hongan naisten ensimmäinen amerikkalaisvahvistus

Tapiolan Hongan naisten korisliigajoukkue saa takakentälleen kokeneen vahvistuksen, kun Desiree ”Dezz” Ramos liittyy joukkueeseen tuoden lisää kokemusta takakentälle.

170-senttinen ja sähäkkä Dezz Ramos on kerännyt pelikokemusta Islannista ja Australiasta yliopistovuosiensa jälkeen. Honkalaisvalmennus odottaa 28-vuotiaan amerikkalaisen istuvan nuoren joukkueen mukaan tuomaan lisää varmuutta hyökkäykseen.

”Dezz on luontainen korintekijä joka tuo lisää heittovoimaa ja kokemusta joukkueeseen. Hän viihtyy pelipaikoilla 1-2” valmennuksesta kommentoidaan.

San Jose State Universityn kasvatti oli yliopistovuosinaan Top 5 pisteentekijä. Ennen kuin korona laittoi koripallouran hetkeksi tauolle Ramos pelasi Australiassa varsin vakuuttavasti 27,6 pisteen, 4,2 levypallon ja 3,6 syötön keskiarvolla.

Pelaajan kanssa keskustellessa yksi asia tulee selväksi, motivaation puutetta Suomeen ja Espooseen saapumisesta ei ole. Ramos on äärimmäisen innoissaan ja toteaa monesti olevansa erittäin valmis liittymään joukkueeseen, sekä aloittamaan uuden kauden uudessa liigassa.

”Olen etsinyt sopivaa joukkuetta koronaepidemian katkaistua edellisen kauden. Nyt se on löytynyt. Olen todella innoissani mahdollisuudesta liittyä Tapiolan Hongan joukkueeseen!” Ramos aloittaa.

”Ajattelen, että tuon erityisesti kypsyyttä joukkueeseen. Vahvuudekseni luen pelinlukutaitoni, jonka avulla pystyn luomaan korintekopaikkoja joukkuekavereilleni enkä epäile heittää pisteitä joukkueelleni itsekään.”

”Pelaajana olen periksiantamaton, määrätietoinen ja suhtaudun koripalloon intohimoisesti. Olen niin valmis pelaamaan menestyksekkään kauden uuden joukkueeni kanssa!”

Hongan naisten kausi käynnistyy kotiottelulla lauantaina 2.10. jolloin vieraaksi Tapiolaan saapuu Catz Lappeenranta.