Tytöt-03 kaudella 2015-2016

CT03: Nollakolmosten syyskausi paketissa

C-tyttöjen 03-ryhmän syyskausi alkoi mukavasti kesäharjoittelun päättäneellä EHBT-turnauksella, jossa tytöt ylsivät hopealle 02-kilpasarjassa.

Nollakolmoset lähtivät hakemaan kevääksi paikkaa C-tyttöjen SM-sarjasta. Alueellisessa I-divisioonassa oli paljon ennestään tuttuja joukkueita ja nappasimmekin alkuun pari hyvää voittoa mm. HyPosta ja LePystä. Valitettavasti tahti hyytyi hieman tämän jälkeen. Kärsimme muutaman kirvelevän tappion, jotka lopulta estivät pääsyn kevään SM-sarjaan.

Joukkuetta on koetellut syksyllä loukkaantumiset ja tällä hetkellä suurin joululahjatoiveemme onkin, että koko joukkue pääsisi jatkamaan ehjänä kevätkautta alueellisessa I-divisioonassa.

C03harkatSyksyyn on onneksi mahtunut paljon muutakin. Tytöt ovat oppineet uutta systemaattisesta laji- sekä tukiharjoittelusta. Kehitystä on tapahtunut monella koripallon osa-alueella. Lihashuollon ja -tasapainon kehittäminen ovat edelleen etusijalla, varsinkin loukkaantumisia ehkäistäessä. Kovasta harjoittelusta johtuen on ollut ilo huomata, että tytöillä on aito palo lajia kohtaan. Jokainen haluaa kehittyä niin joukkuepelaajana kuin henkilökohtaisellakin tasolla.

Marraskuun alussa osallistuimme turnaukseen Pietarissa, josta tulijaisina oli hienosti hopeaa (lue myös tyttöjen kirjoittama matkapäiväkirja). Tuo reissu jää varmasti muistoihin pitkäksi aikaa niin ruokien, kuin paikallisten tapojenkin osalta. Saimme myös nähdä, että idässä kasvaa kovia, nopeita, taitavia ja vahvoja pelaajia. Toivottavasti esim. Trintan tytöt Moskovasta pääsevät joskus pelaamaan omaan EHBT-turnaukseemme, suullinen kutsu on heille esitetty.

Teksti: Joukkueenjohtaja Terhi Rauhansalo