Calle Lindbom tuo korintekovoimaa Hongan miehiin myös alkavalla kaudella

Tapiolan Hongan miesten joukkueen pelaajajulkaisuja on luvassa kiihtyvällä tahdilla. Joukkue lähtee kauteen miesten 1A-divisioonassa selkein nousutavoittein. Nuoret pelaajat ovat saaneet rinnalleen kovia konkareita, joista viimeisimpänä julkaistu David Gonzalvez. Tuukka Kotti jatkaa Hongassa ja nyt on varmaa että myös Carl ”Calle” Lindbom, pukee päälleen Hongan paidan myös tulevalla kaudella.

”Elokuu ja paluu joukkueharjoitteluun käynnistyi erinomaisella uutisella: Calle Lindbom pelaa ensi kaudellakin Hongassa!” miesten päävalmentaja Aapo Heinonen iloitsee.

”Calle tuo joukkueeseen merkittävän määrän kaivattua korintekovoimaa. Uskon, että joukkueen rakenne tällä kaudella mahdollistaa Callen taitojen paremman hyödyntämisen viime kauteen verrattuna.”

Kuva: Samira Lee

Lindbom on ammattilaisuransa aikana pelannut 11 kautta Korisliigaa, viimeisin Hongassa menneellä kaudella ja sitä ennen Helsinki Seagulssissa. Lindbom on nähty pelikentillä myös Saksassa, Liettuassa, Kroatiassa, Ranskassa ja viimeisimpänä Islannissa sekä Puolassa. Mennyt kausi Hongan liigajoukkueessa oli haastava ja opettava koko joukkueelle, mutta myös Lindbomille itselleen. Nyt motivaatio uuteen kauteen on siitä huolimatta, tai nimenomaisesti sen takia korkealla:

”Kiva jatkaa Espoossa kotikonnuilla. Viime kausi ei mennyt suunnitelmien mukaan. Kaudesta positiivisena mieleen jäi kuitenkin meidän nuoret fanit. Tuntuukin, että ollaan jopa velvollisia nostamaan Honka takaisin Korisliigaan junioreille fanitettavaksi. Meillä on iskukykyinen joukkue kasassa ja ainoa tavoite on viedä Honka takaisin liigaparketeille” Lindbom kommentoi.

Gonzalvezin, Kotin ja Lindbomin lisäksi joukkueen tulevan kauden pelaajista on julkaistu Iiro Tuomen jatko. Tulevina päivinä luvassa uutisia niin jatkosopimuspelaajista omien kasvattien parista, uusista honkalaisista miesten riveissä ja mahtuupa joukkoon vielä paluumuuttajaakin. Heinosen ja Jamar Wilsonin luotsaama joukkue tulee olemaan mielenkiintoinen seurattava 1.divisioona A:ssa kaudella 2023-24! Kausikortit on myynnissä ja omasi voit hankkia jo TÄÄLTÄ.