C-junioreiden SM-sarjat käyntiin tulevana viikonloppuna

Syyskausi pelattiin C-junioreissa SM-karsintasarjaa. Kevätkaudella 18 joukkuetta tytöissä ja 18 pojissa pelaa Kisakalliossa pelattavaan finaaliturnaukseen huipentuvan SM-sarjan. Sarjat on jaettu kahteen lohkoon ja Tapiolan Hongalta sekä tytöissä, että pojissa pelaa kaksi joukkuetta.

Turnausmuotoiset CSM-pelit käynnistyvät tulevana viikonloppuna ja otteluita pelataan myös Summahallilla. C-pojissa Honka Kelo ja Mänty pelaavat B-lohkossa ja ensimmäisessä runkosarjaturnauksessa kotihallilla pelaavat näin ollen molemmat joukkueet. Ottelut pelataan lauantaina 7.1.

C-tytöissä Honka 1 ja Honka 2 on arvottu eri lohkoihin. Honka 1 aloittaa SM-sarjan lauantaina kotona. Honka 2 pääsee pelikentälle Kouvolassa sunnuntaina.

Honka I keväästä ei tavoitteita, eikä pelejä puutu.
”Hongan C-tytöt odottavat jo malttamattomina oman ikäluokkansa SM-turnauksia. Pääsemme aloittamaan heti lauantaina kotiturnauksella, jossa vastassa ensin Turun Riento ja sitten uusi tuttavuus kaukaa Sallasta. Erittäin hyvin sujuneen syksyn jälkeen kevään tavoitteet on asetettu korkealle. Pelaamme kolmea sarjaa (EYBL, B-tyttöjen valtakunnallinen 1.div ja C-tyttöjen SM-sarja), joissa kaikissa tavoite on päästä taistelemaan mitaleista” tyttöjen Honka I-joukkueen valmentaja Klaus Rauhansalo listaa.

Nousujohteisen syksyn pelannut Honka II on valmis kohtaamaan SM-sarjan haasteet ja odottaa keväältä paljon laadukkaita pelejä.
”SM-sarjassa meille on luvassa kasa laadukkaita pelejä, joilla tuetaan harjoittelua tämän ikäisille tärkeissä kehitysalueissa. Pelinopeutemme ja -kovuutemme kasvoi tasaisesti läpi syksyn ja moni pelaaja otti isoja harppauksia pallollisessa pelissä. Toivottavasti näemme samaa nousujohteisuutta läpi kevään” Honka II valmentaja J-P Sipponen kuvailee.

C-poikien päävalmentaja Tuomas Rahkosta ei tavoitettu kommentoimaan alkavaa SM-sarjaa vielä, hänen ollessaan kiireinen MU16 nuorten maajoukkueen valmennustehtävissä Baltic Sea Cupissa Virossa. Palaamme aiheeseen myöhemmissä uutisissa.

Tervetuloa seuraamaan CSM-otteluita Summahallille!
Otteluohjelma, lauantai 7.1.2017:

Tapiolan Honka C-tytöt

10.30 Honka 1 – Turun Riento
18.30 Saps – Honka 1

Tapiolan Honka C-pojat

9.30 Honka Mänty – Honka Kelo
13.30 Honka Kelo – Keravan Kori-80
17.30 Honka Mänty – Keravan Kori-80