BPSM: Honka – MaSu otteluraportti

Upean pelaamisen päätteeksi tuli muutaman pinnan tappio, mutta peli oli nautittavaa ja vauhdikasta.

Ensimmäisen puoliajan levypallopelaaminen toimi hienosti (29-15), niihin mentiin aktiivisesti ja pallosta pidettiin huolta kivasti, vaikka MaSu pyrki erittäin agressiivisella prässillään häiritsemään pelinrakentamista ja hidastamaan pallon ylöstuontia. Prässin purkaminen sujui kuin oppikirjasta, tilaa käytettiin hienosti ja pelaajat sijoittuivat oikeisiin paikkoihin. Nostelimme helppojakin kuppeja mukavan määrän.

Toisen puoliajan juoni oli selvä, Honka oli johdossa ja MaSu pyrki ottamaan kiinni. Levypallopelaaminen unohtui muutamia kertoja täydellisesti ja vastustaja pääsi yrittämään kerta toisensa jälkeen, kunnes pallo meni sisään, ja valitettavan usein tuli vielä bonusheitto päälle. MaSu sai 10 hyökkäyslevypalloa II puoliajalla, joista 8 viimeisellä neljänneksellä.

Pelissämme on monta hienoa asiaa. Ratkaisijoita löytyy mukavasti, puolustuspäässä saimme kiinni kohtuullisen mukavasti erityisen liukkaiksi tiedetyt naapurit ja hyökkäyksessä oli monipuolisuutta ajojen, läheltä tehtyjen korien ja kolmosten suhteen.

Seuraavissa peleissä pientä skarppausta pelisuunnitelman noudattamisessa, niin hyvä tulee. Tempokoris näyttää sopivan juoksuvahvalle joukkueellemme hyvin.

Tasainen junioripeli on mahtavaa viihdettä.