BPSM: Honka-FoKoPo 14.3.2015 88-55

Forssa voitti meidät syyskierroksella selvästi, ja nyt haluttiin korjata tilanne. Lisäpanoksena oli tieto siitä että meidän täytyy voittaa kaikki jäljellä olevat pelit päästäksemme FF-peleihin.

Ottelu alkoi selkeässä komennossamme. Ensimmäisen jakson jälkeen tilanne oli 24-10 ja puoliajalla jo 49-22. Me pelasimme intensiivistä joukkuepuolustusta ja onnistumisia hyökkäyspäässä tuli laajalla rintamalla. Jälkimmäinen puolisko oli enemmän ja vähemmän pelailua, koska johtomme oli riittävä – tai ainakin sellaisella asenteella tultiin kolmanteen erään, jossa Forssa otti 8-0 runin ja meiltä oli kadonnut ote peliin.

Neljännellä jaksolla haluttiin päästä seuraavan päivän peliä ajatellen hyvään vireeseen, joka onnistuikin mainiosti. Voitimme sen 23-8 ja koko pelin selkein lukemin.

Kolmosten onnistumisprosentti oli varsin kelvollinen 36, kakkosten hyvä 40% ja levypallot veimme selkeästi 54-33.Joukkuepelaaminen oli tässä pelissä hyvällä mallilla kummassakin päädyssä. Syksyn tappio kuitattiin, mutta sen arvo sarjasijoitusten näkäkulmasta on valitettavan suuri.