Atte Vuoristolle ja Oskari Rantalalle jatkosopimukset Honkaan

Tapiolan Honka on solminut kaksi kauden 2024-25 kattavaa jatkosopimusta miesten korisliigajoukkueeseen. Atte Vuoristo, 23 ja Oskari Rantala, 24 pukevat päälleen Honka-paidan toiselle kaudelleen ja astelevat ensi kertaa liigakentille.

Millainen oli ensimmäinen kausi honkalaisena?

Vuoristo: ”Ensimmäinen vuosi Hongassa opetti todella paljon uusia asioita niin kentällä kuin sen ulkopuolella. Hongan juniorityö on loistavalla tasolla ja on kunnia antaa heille nyt myös mahdollisuus seurata korisliigajoukkueen toimintaa hallilla ja peleissä.”

Rantala: ”Ensimmäinen kauteni honkalaisena oli ikimuistoinen. Meillä oli mahtava joukkuehenki, mikä auttoi siivittämään joukkueen aina divarimestaruuteen asti. Käteen jäi mestaruuden lisäksi luonnollisesti paljon oppia niin kokeneemmilta pelaajilta kuin valmennukselta, vaikka vammat hieman hidastivatkin menoa.”

Miten valmistaudut astetta kovempaan haasteeseen eli liigakauteen?

Vuoristo: ”Työt jatkuu läpi kesän astetta kovemmin ja valmistautuminen tulevalle liigakaudelle eteneekin hyvää tahtia. Viime kaudella laaja rosteri mahdollisti nopea tempoisen pelaamisen ja sitä
myös varmasti tavoittelemme ensi kaudella.”

Rantala: ”Tuleva kausi liigassa tulee olemaan seuraava steppi ja uusi haaste polullani. Sitä varten kesällä vietetään mahdollisimman paljon aikaa koripallo- ja punttisalin puolella. Tavoitteena on saada ehjä harjoituskausi ja päästä aloittamaan kausi terveenä.”

”Muutamaa kokeneempaa herraa lukuunottamatta, tulemme varmasti olemaan yksi sarjan nuorimmista joukkueista, joten vauhtia ja vaarallisia tilanteita on odotettavissa. Pyrimme olemaan joukkue, jota vastaan on inhottavaa pelata molemmissa päissä kenttää” Rantala päättää.

”Odottavat fiilikset ensi kauteen ja toivottavasti saadaan mökkiin yhtä hyvä tunnelmaa, kuin mitä se oli läpi viime kauden!” Vuoristo lisää.

Päävalmentaja Aapo Heinonen odottaa kehitysaskeleita niin Vuoristolta kuin Rantalalta

”Divarifinaaleissa yhdellä pelaajalle oli kehittynyt jo oma faniryhmä, eikä ihme. Aten iloinen ja naurava olemus tuo niin koppiin kuin harjoituksiin positiivisen fiiliksen. Hänestä on kehittynyt, fyysisyyden ja taistelun lisääntyessä, hyvä puolustaja. Tärkein ase on kuitenkin erinomainen heitto, joka räjäytti finaaleissa lopulta koko hallin juhlimaan. Tätä uskon tulevalla kaudella näkyvän myös liigassa” Heinonen kommentoi.

”Oskari saapui viime kesänä harjoituksiin etsimään uusia haasteita ja onnistui heti ensimmäisessä harjoituksessa vakuuttamaan valmennuksen siitä, että hänessä on jotain erityistä pelaajana. Kauden läpi korkeatasoinen puolustus ja epäitsekäs hyökkäyspelaaminen ovat vahvistaneet tunnetta siitä, että Oskarin koko potentiaalia ei vielä ole nähty. On todella helppo ottaa joukkueeseen mukaan pelaaja, joka päivittäin on valmis tekemään töitä oman kehittymisensä eteen ja kaikessa asettaa joukkueen edun oman etunsa edelle.”

Kausikorttimyynti korisliigakaudelle 2024-25 on käynnistynyt!

Seuran kausikortti on naisten ja miesten korisliigajoukkueiden yhteinen. Yhteiskausikortilla näet huimat 29 huippukorisottelua!

Hankkimalla kausikortin pääset seuraamaan Tapiolan Hongan naisten ja miesten Korisliigan runkosarjan kotiottelut alkavalla kaudella. Kausikorttiin sisältyy sisäänpääsy otteluihin, ei numeroituja istumapaikkoja. Varmista paikkasi nyt ja liity mukaan kannustamaan espoolaisjoukkueita Suomen korkeimmalla sarjatasolla Korisliigassa!

Tapiolan Hongan ottelutapahtumissa ei ole ovilipunmyyntiä. Kausikortit ja myöhemmin myyntiin tulevat ottelukohtaiset liput myy lippu.fi joko netissä tai myyntipisteissään. Ottelulippujen myynti käynnistyy syksyllä.

Kausikortit myy ja toimittaa lippu.fi. Kausikortin hinta on 260€. Hanki omasi TÄÄLTÄ.

Kuvat: Samira Lee