Armi Anttila jatkaa uraansa Tapiolan Hongassa

Viime kaudella naisten korisliigajoukkueen toisena kapteenina toiminut Armi Anttila on allekirjoittanut vuoden jatkosopimuksen Hongan kanssa. Anttila pelasi keskimäärin 22:03 minuuttia ottelua kohden tehtaillen 5,0 pistettä, 7,3 levypalloa sekä 3,9 syöttöä. Armi oli myös joukkueensa paras hyökkäyslevypallopelaaja 3,6 levypallon keskiarvolla.

”Superkivaa jatkaa Hongassa ja vielä suurilta osin saman porukan kanssa! Iso syy miksi haluan jatkaa korista juuri Hongassa on se, että meillä on joukkueessa tosi hyvä henki ja hauskaa yhdessä. Viime kaudella osoitettiin, että meillä on mahdollisuus taistella voitosta jokaisen joukkueen kanssa ja vaikka niukat tappiot puolivälierässä jäi ehdottomasti harmittamaan, ne myös motivoivat jatkamaan kovaa työntekoa nyt kesällä ja tulevalla kaudella. Uskon että ensi kaudella pystytään menestymään vielä paljon paremmin ja odotan syksyä ja pelejä jo nyt tosi innolla”, Armi iloitsee jatkostaan Hongassa.

Myös päävalmentaja Niko Nyholm on erittäin iloinen tuoreesta sopimuksesta; ”Armi pelasi todella hienon viime kauden! Uskon, että määrätietoinen ja pitkäjänteinen harjoittelu siivittää hänet vieläkin parempaan kauteen. Armin mukaantulo merkitsee joukkueelle rutkasti lisää johtajuutta, sekä positiivista energiaa niin kentällä kuin kopissa”.

Voimassa olevat sopimukset: Ronja Orpo, Grace Stone, Emma Lampén, Marianne Määttänen, Cierra Walker, Emma Ristola, Stella Jokela, Olivia Saarelainen, Ada Tyrni, Heli Lehto, Lilli Laine, Chalina Mäkelä

Kuva: Samira Lee