Armi Anttila jatkaa Hongan paidassa kaudella 2023 – 2024

Hongan naisten joukkue saa lisää iloisia uutisia, kun Armi Anttila allekirjoitti jatkosopimuksen tulevan kauden osalta. Tulevan kauden joukkueen rakentaminen on hyvässä vauhdissa, Armin sopimuksella on iso merkitys tulevan kauden joukkueelle.

”Viihdyin Hongassa viime kaudella erittäin hyvin. Honka on tuttu ja turvallinen joukkue ja organisaatio, jossa on erinomaiset mahdollisuudet harjoitteluun ja kehittymiseen. Lisäksi joukkueessa on hyvä ja kannustava ilmapiiri, joka tekee harjoittelusta ja pelaamisesta super hauskaa. Viime kaudella joukkueella oli korkeat tavoitteet ja valitettavasti kausi päätyi paljon aikaisemmin kuin mitä olimme toivoneet. Tappiot puolivälierissä jäivät vaivaamaan, mutta motivoivat panostamaan vielä enemmän ensi kauteen. Nyt kauden kokeneempana uskon, että meidän nuorella joukkueella on mahdollisuus parantaa sijoitustamme ja olen erittäin innoissani siitä, että pääsen olemaan osa sitä”, Anttila iloitsee sopimuksestaan.

Myös päävalmentaja Niko Nyholm on iloinen Armin jatkosta; ”Armi tuo nuoreen joukkueeseen paljon johtajuutta ja kokemusta. Jatkuvuuden kannalta Armin kaltainen ahkera harjoittelija on esimerkillään todella arvokas joukkueellemme.”

Uuden sopimuksen myötä Hongalla on naisten korisliigakaudelle 2023-24 kasassa jo kuusi sopimusta: Cierra Walker, Elsa Lemmilä, Olivia Saarelainen, Emma Ristola, Marianne Määttänen.

Tervetuloa seuraamaan Hongan naisten otteluita ensi kaudella!

Kuvat: Samira Lee