Alvar Peltoniemi solmi jatkosopimuksen Hongan kanssa – edessä kausi divari A:ssa

Alvar Peltoniemi, 19, jatkosopimukseen kasvattajaseuransa Tapiolan Hongan kanssa. Kausi 2020-21 tulee olemaan Peltoniemen kolmas Hongan miesten edustusjoukkueessa. Viime kausi oli joukkueelle vahva ja seuraava kausi käynnistyykin syksyllä sarjaporrasta korkeammalla I-divisioona A:ssa.

Honkalaiskasvatti on lunastanut vakuuttavilla otteillaan ja kehittymisellään paikkansa Hongan miesten kokoonpanossa yhtenä joukkueen vastuunkantajista. Ensi kaudella luvassa on uusia tervetulleita haasteita kun joukkue nousee pykälää korkeammalle sarjatasolle. Peltoniemi on monipuolinen ja tarkalla heittokädellä varustettu pelaaja, jonka taistelutahto on vahvaa myös puolustuspäässä.

Hongan miehet päättivät kautensa runkosarjan voittoon divari B:ssä, Peltoniemi kehuu joukkueensa suoritusta ja kuvailee omia tavoitteitaan ensi kaudelle:

”Viime kausi oli hyvä kokonaisuus joukkueelta ja nyt päästään pelaamaan divari A:han. Tavoitteeni tulevalla kaudella on kehittyminen eteenpäin henkilökohtaisella tasolla. Haluan tietysti myös auttaa joukkuetta pärjäämään mahdollisimman hyvin astetta paremmassa sarjassa.”

Erilaisen kevään jälkeen nuorella pelaajalla on edessään myös edellisistä poikkeava kesä ja syksy. Harjoittelurytmiä tulee muokkaamaan armeija, jonka Peltoniemi pyrkii suorittamaan nyt ennen seuraavien unelmien tavoittelua.

”Kesällä edessä on harjoittelua, mutta myös armeijan aloitus. Haluan katsoa miten pitkälle taitoni koripallossa riittävät. Haaveissa on Amerikan yliopistot ja siellä pelaaminen.”

Miesten päävalmentaja Aapo Heinonen iloitsee jatkosta Peltoniemen kanssa.

”On iloinen asia, että Alvar jatkaa meidän kanssa. Hän tuo joukkueeseen puolustusvoimaa ja taistelua. Toivottavasti myös tulevalla kaudella nähdään samanlaisia kehitysaskeleita kuin aiemmilla, vaikka elämässä on koripallon lisäksi armeijaa ja muutakin.”

Tapiolan Hongan ja Honkahallin tukikampanja on käynnissä. Hankkimalla kausikortin tulevaa kautta varten, autat seuraa ja pääset seuraamaan kaikki Hongan miesten joukkueen runkosarjan ottelut kaudella 2020-2021. Tutustu kausikortin sisältöön ja hanki omasi TÄÄLTÄ.