Alvar Peltoniemi palaa Tapiolan Honkaan

Iloisia paluumuuttajauutisia! Alvar Peltoniemi lähti USA:han divarimestaruuskauden 2021-22 jälkeen, oltuaan yksi joukkueen kantavista voimista yllätysnousussa Korisliigaan. Viimeiset kaksi kautta Peltoniemi on viettänyt yliopistokoripallon parissa Augustassa ja Fresnossa. Nyt kaksi vuotta kokeneempana, laituri palaa Honkaan ottamaan paikkansa ensimmäistä kertaa korisliigatasolla.

”Viime kaudet olivat opettavaisia monella tavalla. Pääsin näkemään kaksi täysin erilaista jengiä, pelitapaa ja valmentajaa. Vietettyäni nämä kaksi vuotta jenkeissä, tuntui että sain nähdä ja kokea sen mitä halusin, nyt oli aika palata Suomeen ja Honkaan. Seura on tuttu ja olin auttamassa joukkuetta jo kerran itse nousemaan Korisliigaan ja nyt kun joukkue nousi takaisin liigaan tuntui hyvältä mahdollisuudelta tulla ensimmäiseen omaan korisliigakauteen tutussa ja hyväksi todetussa ympäristössä. Toivottavasti pystyn auttamaan Honkaa myös pysymään liigassa!” Peltoniemi kertoo.

Mitä Peltoniemi sitten kokee tuovansa kentälle tulevalla kaudella?

”Tulen kentälle kypsempänä sekä fyysisesti vahvempana ja nopeampana. Vahva puolustustaito on entisestään kasvanut oman pelityylini perustaksi, mutta kehitystä on tullut myös hyökkäyspäässä heittäjänä sekä pallon kanssa pelaamisessa” Peltoniemi listaa.

Päävalmentaja Aapo Heinonen luottaa Peltoniemen monipuolisuuteen: ”On hienoa saada Allu takaisin Honkaan. Hän oli todella tärkeä palanen kahden vuoden takaisessa nousussa ja vuodet jenkeissä ovat kehittäneet miestä vain lisää. Äärimmäinen kilpailullisuus yhdistettynä ulottuvuuteen ja urheilullisuuteen tekevät hänestä loistavan vaihtoehdon useammallekin pelipaikalle.”

Tapiolan Hongan miesten joukkuuen pelaajauutisia tulee lähipäivinä lisää ja naisten joukkue alkaa jo olla kokonaan kasassa. Joukkueiden valmistautuminen tulevaan kauteen on hyvässä vauhdissa ja nyt on lupa odottaa mielenkiintoista pelikautta täynnä vauhdikkaita ja jännittäviä otteluita.

Kausikorttimyynti korisliigakaudelle 2024-25 on käynnistynyt!

Seuran kausikortti on naisten ja miesten korisliigajoukkueiden yhteinen. Yhteiskausikortilla näet huimat 29 huippukorisottelua!

Hankkimalla kausikortin pääset seuraamaan Tapiolan Hongan naisten ja miesten Korisliigan runkosarjan kotiottelut alkavalla kaudella. Kausikorttiin sisältyy sisäänpääsy otteluihin, ei numeroituja istumapaikkoja. Varmista paikkasi nyt ja liity mukaan kannustamaan espoolaisjoukkueita Suomen korkeimmalla sarjatasolla Korisliigassa!

Tapiolan Hongan ottelutapahtumissa ei ole ovilipunmyyntiä. Kausikortit ja myöhemmin myyntiin tulevat ottelukohtaiset liput myy lippu.fi joko netissä tai myyntipisteissään. Ottelulippujen myynti käynnistyy syksyllä.

Kausikortit myy ja toimittaa lippu.fi. Kausikortin hinta on 260€. Hanki omasi TÄÄLTÄ.

Kuva: Fresno Pasific Sunbirds