Alkavallakin kaudella odotettavissa kolkkikarkeloita – Ville Wuorenjuuri ja Topi Halme jatkavat Hongan miehissä

Tulevalla kaudella 2019-20 Tapiolan Hongan miesten kehitysjoukkue pelaa 1B-divaria. Menneellä kaudella joukkue sijoittui lopulta finaalisarjassa toiseksi loukkaantumissuman keskellä ja nousu divariporrasta ylemmäs jäi haaveeksi. Joukkueen tärkein fokus oli pelaajakehitys ja siihen keskitytään myös alkavalla kaudella. Joukkue rakentuu vahvasti nuorten, omien kasvattien ympärille.

Hongan miesten päävalmentaja Aapo Heinonen iloitsee Halmeen ja Wuorenjuuren jatkosopimuksista.

Topi Halme palkittiin Korisliigan vuoden tulokkaana kaudella 2017-18. Kuva: Ville Vuorinen

”Topin ja Villen päätökset jatkaa Hongassa lämmittävät mieltäni erityisen paljon, sillä molempien pelaajien viime kausi katkesi loukkaantumisten takia kesken ja joukkueemme nousu A-divariin kariutui. Kumpikin pelaaja osoitti olevansa 1DB-sarjan parhaimmistoa ja molemmat pystyvät omalla panoksellaan pitämään joukkueen suoritustason korkealla illasta toiseen. Heidän merkityksensä nuorelle joukkueellemme on suuri”.

Heinonen kehuu vuolaasti luottopelaajiaan: ”Villen heittovalmius on huippuluokkaa ja hän onkin kaaren takana todella vaarallinen, ei juurikaan arastele heittämistä ja osumisprosentti on korkea. Villen vahvuuksia on myös sosiaalisuus ja joukkueeseen sitoutuminen, josta hyvänä esimerkkinä viime kaudelta on saapuminen suoraan polvileikkauksesta vaihtopenkille kannustamaan omaa joukkuetta finaalipelissä”.

”Topi Halme on todella kokonaisvaltainen pelaaja. Hän pystyy puolustamaan vastustajan parasta pelaaja ja samalla olemaan hyökkäyksessä jatkuva uhka, niin pallon kanssa kuin ilmankin. Hänestä kasvoi viime kauden aikana joukkueen selkäranka. Se pelaaja, joka vaikeina hetkinä otti joukkueen reppuselkäänsä kovilla henkilökohtaisilla ratkaisuillaan. Uskon, että Topin kehitys koripalloilijana jatkuu ja hän tulee olemaan sarjan monipuolisin ja arvokkain pelaaja”, Heinonen päättää.

Positiivisesta asenteesta sekä leveästä hymystä tunnettu Ville Wuorenjuuri on silmin nähden iloinen jatkostaan Hongassa.

”Mahtava homma päästä jatkamaan kasvattajaseuran väreissä myös tulevalla kaudella. Uskon, että kasassa tulee olemaan erittäin kilpailukykyinen joukkue, joten fiilikset ovat luonnollisestikin hyvät ja odotan jo innolla uuden kauden alkua joukkueen kanssa.”

Villeä nähdään koripallohommissa myös peliparkettien ulkopuolella. Tarkkasilmäisimmät ovat nähneet 23-vuotiasta koripalloilijaa kesän aikana Hongan yhteistyökumppanin SolidSportin kameran takana tai vapaaehtoishommissa seniorikoripallon MM-kisoissa. Tulevalla kaudella myyntiä ja markkinointia opiskeleva Wuorenjuuri liittyy myös Hongan markkinointitiimiin.

”On pyrittävä löytämään asioista aina ne valoisat puolet, joten vaikka viime kauden lopussa tehty polvioperaatio on pistänyt asioita tietyllä tapaa uudenlaiseen perspektiiviin, on se antanut myös uudenlaisen mahdollisuuden panostaa kentän ulkopuolisiin asioihin kuntoutumisen ohella. Toivottavasti nähdään koko Honkaperhe runsaslukuisena hallilla taas alkavalla kaudella!” Wuorenjuuri lisää.

Tapiolan Hongan kausikortit tulevat myyntiin syyskuussa. Sitä ennen luvassa paljon pelaajauutisia miesten kehitysjoukkueesta, sekä naisten korisliigajoukkueesta!