Aktiivisia honkalaisia muistettiin erilaisin palkinnoin Vuoden joukkueenjohtajasta moppaajiin

Kauden 2021-22 päättäjäisissä jaettiin monta perinteistä palkintoa itseään aktiivisesti seuran toiminnassa mukana olleille honkalaisille, myös Mirkka Myllymäen muistopalkinto jaettiin jälleen tyttöjuniorille.

VUODEN MOPPAAJAT: IINA, SAMU JA JOLLE

Nämä reippaat ja aktiiviset juniorit olivat jo lähes vakiokalustoa edustusjoukkueiden peleissä. Kaverit olivat valppaina sekä kaatumisten että kolmosten kohdalla. Kenttä pysyi siistinä ja karkkia lensi katsomoon. Naisten ja miesten joukkueilta suuret kiitokset tälle kolmikolle sekä kaikille moppaajahommissa tällä kaudella olleille junioreille!

Vuoden moppaajien palkitsijoina toimivat miesten joukkueen Aamos Laavainen sekä naisten Telma Hakala.

VUODEN TOIMITSIJA: ELLA SUSSMANN

Tämä nuori nainen ehti pelata tällä kaudella ainoastaan 45 sekuntia. Ikävä loukkaantuminen ensimmäisessä pelissä ei kuitenkaan häntä lannistanut vaan jo loukkaantumista seuraavana päivänä hän kävi pikakoulutuksen tilastointiin ja sen jälkeen istui toimitsijapöydän takana koko kauden. Yhteensä hän tilastoi huikeat 56 Hongan joukkueiden ottelua, piti myös pöytäkirjaa sekä toimi ajanottajana. Hän hallitsee aivan kaikki toimitsijatehtävät ja oli koko kauden valmis auttamaan aina tarvittaessa.

VUODEN JOUKKUEENJOHTAJA: HANNU SALMINEN

Tapiolan Hongassa on useita hienoja joukkueenjohtajia, joista kaikki ansaitsisivat palkinnon. Haluammekin kiittää sydämen pohjasta kaikkia seuramme jojoja ja rahiksia arvokkaasta joukkueiden ja seuran eteen tehdystä työstä!

Poikien 2007-ikäluokan joukkueenjohtaja Hannu Salminen on tehnyt monta vuotta eleettömästi ja erittäin kärsivällisesti joukkueen eteen töitä. Hän tekee ehdottomasti enemmän kuin jojolta edellytetään ja on joukkueenjohtajana parasta A-luokkaa. Toimiston näkökulmasta katsottuna asiat ovat sujuneet helposti ja vaivattomasti. Kaiken lisäksi hän erittäin mukava ihminen.

Vuoden joukkueenjohtajalle palkinnon luovutti Tapiolan Hongan hallituksen puheenjohtaja Manne Airaksinen.

MIRKKA MYLLYMÄEN MUISTORAHASTON PALKINTO: VILHELMIINA TYTÖISTÄ 2012

Mirkka Myllymäen muistopalkinto jaetaan vuosittain mini- tai mikrotytöissä ansioituneella pelaajalle seuran edesmenneen valmentajan Missu Myllymäen kunniaksi. Vuoden 2022 Missun muistopalkinto luovutettiin Tytöt 12 -joukkueen pelaajalle.

Vilhelmiina on lahjakas ja ikäisekseen kypsä pelaaja. Joukkueen selkäranka, joka ei pelkää ottaa vastuuta tiukoissakaan tilanteissa. Taistelija, joka janoaa aina voittoa ja tekee kaikkensa joukkueen eteen molemmissa päissä kenttää. Sytyttää esimerkillään koko joukkueen tekemään asiat täysillä niin treeneissä kuin peleissäkin. Pystyy haastamaan kenet tahansa vastustajan mutta on myös tiimipelaaja ja rakentaa mielellään paikkoja joukkuekavereilleen.

Vilhelmiinan palkitsi naisten joukkueen Elsa Lemmilä.