Aamos Laavainen on Tapiolan Hongan kauden pelaaja 2021-22

Vuoden pelaaja palkittiin kauden päättäjäisissä jälleen edesmenneen koripallolegenda Seppo Kuuselan lahjoittamalla Sepon Pytyllä sekä 100 euron stipendillä. Palkinnon jakoi miesten joukkueen valmentaja Teemu Kuusela, eli Seppo Kuuselan pojanpoika. Palkinnon sai kaudella 2021-22 divarimestarijoukkueen kapteenin viittaa kunniakkaasti kantanut Aamos Laavainen.

Sepon Pytty on ensimmäisen kerran luovutettu Hongan vuoden pelaajalle vuonna 2004, jolloin Pytyn sai Jari Vanttaja. Tämän jälkeen Hongan vuoden pelaajina on palkitut Petteri Koponen, Kia Ignatius, Anselmi Vanjoki, Skomantas Pocius, Villematti Kopio, Anni Mäkitalo, jälleen Villematti Kopio, Evita Iiskola, Jussi Laurila, Okko Järvi, Kia Vaalavirta, Lasse Gummerus, jälleen Kia Vaalavirta, Aino Airaksinen, Alvar Peltoniemi, Alexandra Ailus ja viime vuonna Henna Sandvik.

Kuluneen kauden Tapiolan Hongan miesten joukkueen kapteenin kehitysaskeleet ovat olleet jättiläisen harppauksia. Aamoksessa yhdistyy koko, lahjakkuus, ahkeruus, työnteko ja motivaatio kehittyä. Mikään paikka ei ole liian kova, kun halu yrittää ja onnistua on korkealla. Laavainen ei turhaan selittele tai hae syitä muista tekijöistä. Hän uskaltaa kantaa vastuuta niin kentällä kuin kentän ulkopuolella.

Nuoresta iästään huolimatta hän on ollut erinomainen kapteeni, joka kannustaa muita pelaajia, näyttää esimerkkiä ja hoitaa kaikki velvoitteet ajallaan ja tyylikkäästi. Vuoden pelaaja on vielä koripallouransa alkumetreillä, mutta näillä esityksillä ovet ovat tulevaisuudessa auki isoille areenoille. Hän on jo nyt jättänyt jälkensä Honka-historiaan nostattamalla kannua johdatettuaan joukkueensa periksiantamattoman taistelun jälkeen divarimestaruuteen ja miesten Korisliigaan!

Lämpimät onnittelut Aamos Laavaiselle, joka nähdään Hongan peliasussa miesten edustusjoukkueessa myös ensi kaudella!