A-tyttöjen kapteeniston terveiset ja joukkueen tavoitteet

01 AT 20160109 Honka-CapitalsMitä kuuluu Hongan A-tytöille? Me kysyimme ja kapteenisto vastasi.

Tottuminen uusien kanssapelaajien pelityyliin ja valmentajien vaihtuminen ottivat oman aikansa kauden alusta. Osittain se vaikutti alkukauden tapahtumiin. Vaikeuksista huolimatta karsintoihin valmistautuminen onnistui ja lopputulos karsinnoista oli mainio. Saavutimme tavoitellut paikat, sekä SM-sarjasta, että valtakunnallisesta 1-divisioonasta.

Viime kaudella A-tyttöjen erinomaisen menestyksen ansiosta saimme lunastettua myös naisten edustusjoukkueelle paikan takaisin Naisten korisliigaan, mutta menetimme itse paikkamme naisten 1-divisioonasta. Tämän kauden päämääränä on nousta naisten 2-divisioonasta takaisin 1-divisioonaan, sillä siellä pelien taso ja kovuus mahdollistaisi yksilöiden ja joukkueen paremman kehityksen. Naisten 2-divisioonassa vastustajien vaihteleva taso ja tutuksi tullut ”läskipaikka” on tuottanut hankaluuksia. Myös peliolosuhteet ovat tässä sarjassa vaihtelevia, esimerkiksi yhdessä pelissä jouduimme istumaan vaihtopenkillä toppatakit päällä kylmyydestä johtuen. Kaikesta huolimatta olemme tähän asti olleet sarjassa voittamattomia. Vaikeuksien kautta voittoon – sanonta, tuntuu pitävän paikkansa.

07 AT 20160109 Honka-CapitalsA-tyttöjen SM-sarjassa olemme kohdanneet kaksi tappiota sarjan kärkeä, Helmi Capitalsia vastaan. Muuten ottelut ovat sujuneet voitokkaasti, ja joulun alla syyskauden viimeisessä pelissä näytimme että alkukauden vaikeudet ovat selätetty. Tavoitteena on pitää sijoituksemme sarjataulukossa toisena ja saada kotietu playoffsien ensimmäiselle kierrokselle.

A-tyttöjen valtakunnallisessa 1-divisionassa olemme myös saavuttaneet sarjan toisen sijan. Tavoitteena on kevään Final four -turnauksen ensimmäinen sija.

Jotta saavuttaisimme tavoittelemamme kevään loppuhuipennukset, meidän täytyy pitää tavaramerkiksemme muodostunutta ”intensiteettiä” yllä niin treeneissä kuin pelitapahtumissakin ja siihen me ollaan valmiita!

Tervetuloa seuraamaan meidän otteluita! Seuraavat kotiottelut pelataan summahallilla tulevana lauantaina 6.2, SM-ottelu Honka-Catz klo 11.30 ja 1D-ottelu Honka-Raholan Pyrkivä klo 14.00.

Terveisin,
A-tyttöjen kapteenisto
Veera Ojajärvi, Susanna Kuosmanen ja Jemina Airaksinen

Kuvat: Kari Ingman

06 AT 20151220 Honka-Peka
03 AT 20160109 Honka-Capitals