19-vuotiaiden tyttöjen SM-karsinnat käyntiin voitolla

Viikonlopun aikana ratkotaan 19-vuotiaiden tyttöjen SM-sarjapaikat. Karsinnoissa mukana 20 joukkuetta, joista kärkikymmenikkö pelaa alkavalla kaudella 2018-19 SM-sarjaa ja toiset kymmenen valtakunnallista 1.divisoonaa. 

Hongan nuoret naiset avasivat karsintaviikonlopun tänään lauantaina suurinumeroisella voitolla WB-Panttereista loppulukemat 111-45.

Ikäluokan päävalmentaja Susa Strömberg karsinnoista ja joukkueestaan:

”Tavoitteena SM-paikka. Joukkue koostuu viime kauden 19-vuotiaiden SM- ja divari-pronssimitalisteista sekä lupaavista nuorempien ikäluokkien pelaajista. Tallink-turnauksen jälkeen joukkueen vahvuuteen ovat palanneet mm. loukkaantumisen vuoksi viime kevään sivussa ollut Noora Markkanen, sekä myös Alexandra Ailus, Telma Hakala, Laura Väisänen ja Henna Sandvik, jotka olivat nostamassa Suomen WU16-joukkueen upeasti A-divisioonaan.”

”Kesä on harjoiteltu kovaa yhdessä Naisten Korisliiga- ja N1D-pelaajien kanssa, ja yhteistyön niin ikään naisten kuin U17 -ikäluokan kanssa on tarkoitus jatkua läpi kauden. 19-vuotiaiden tyttöjen sarjat alkavat 29.9.” Strömberg kertaa.

Hongan joukkueen karsinnat jatkuvat sunnuntaina Kallahden liikuntahallissa Vuosaaressa. Otteluohjelma TÄÄLLÄ.