16-vuotiaille tytöille SM-hopeaa

Tapiolan Hongan 16-vuotiaat tytöt sijoittuivat komeasti hopealle ikäluokkansa SM-sarjassa. Runkosarjan voiton jälkeen Honka kohtasi välierissä Tampereen Pyrinnön ja lunasti finaalipaikan suoraan kahdella voitolla. Runkosarjan toiseksi sijoittunut HNMKY voitti niin ikään oman välieräsarjansa EBT:tä vastaan 2-0. Finaalisarjassa ensimmäinen ottelu pelattiin Namika Areenalla, tasainen ottelu päättyi Namikan kuuden pisteen voittoon. Toinen finaali pelattiin maanantai-iltana täpötäyden Honkahallin katsomon edessä. Ottelu starttasi tasaisena, mutta toisella neljänneksellä honkalaisjoukkueen ote herpaantui ja HNMKY rankaisi voittaen kymmenminuuttisen 12 pisteellä. Taistelu oli kova, mutta eroa ei saatu enää kurottua kiinni ja Namika pääsi leikkaamaan sukkaa. Lopputulos 47-64.

Ikäluokan päävalmentaja Olivia Eklund kehuu mennyttä kautta ja joukkueen puolesta uhrautuvia pelaajiaan: ”Onnistunut kausi, jossa 21 pelaajaa pääsi pelaamaan SM-sarjan pelejä. Kauden aikana laajalla rotaatiolla usea pelaaja kantoi sarjassa vastuuta ja otti isoja kehitysaskeleita. Kausi huipentui playoffeihin. Pyrintö-sarja oli erittäin onnistunut, mutta finaalisarjassa Namika osoittautui olevan piirun verran parempi tällä kaudella.”

”Valmentajana olen ylpeä siitä miten nämä pelaajat laittavat itsensä likoon joka päivä joukkueen vuoksi. Tätä joukkuetta on ollut mahtava valmentaa!”

Tapiolan Honka onnittelee koko joukkuetta ja staffia hopeamitaleista!

Pelikuvat alla: Samira Lee