16-vuotiaiden poikien SM-karsinnat käyntiin lauantaina

Nuorten SM-karsinnat jatkuvat tulevana viikonloppuna. Hongan 16-vuotiaat pojat pelaavat paikasta SM-sarjaan Uudessakaupungissa. Poikien karsinnat lähtevät käyntiin suoraan II-kierrokselta. Ensimmäistä karsintakierrosta ei pelattu, sillä karsimaan ilmoittautui vain 19 joukkuetta.

Hongan poikien kanssa samassa karsintalohkossa on kolme joukkuetta ja SM-sarjapaikka aukeaa niistä kahdelle. Honkalaiset aloittavat karsinnat lauantaiaamuna klo 10.00 ottelullaUudenkaupungin Korihaita vastaan ja jatkavat illalla klo 18.00 kohtaamalla Ura Basketin.

Ikäluokan päävalmentaja Lauri Järvinen kommentoi karsintaviikonloppua:

”Vastassa Korihait ja Ura. Molempia otteluita lähdetään voittamaan ja näin varmistamaan paikka sarjassa. Valmistautumisaika koko joukkueen näkökulmasta on jäänyt erinäisistä syistä melko lailla lyhyeksi, mutta itse harjoituksissa tekemisen asenne ja ilme on ollut kuitenkin hyvää, joten niistä lähtökohdista lähdetään luottavaisin mielin kilpailemaan.”

Seuraa karsintojen etenemistä TÄÄLTÄ. 

Sarjauudistuksen myötä alkavalla kaudella 2018-19 pelataan myös 17-vuotiaiden SM-sarjaa. Hongan poikien joukkue pelaa SM-sarjassa vastustajinaan yhdeksän muuta joukkuetta: Feeniks Basket, HNMKY, HyPo, MuKi, Vilpas, Sykki, Pyrintö, Ura Basket ja Huima.

Hongan tukijoukoissa mukana Maanterä Oy
https://www.maantera.fi/