Käyttämällä Hongan yhteistyökumppaneiden tarjoamia jäsenetuja tuet seuran junioritoimintaa

Tapiolan Hongan kokoinen kasvattajaseura tarvitsee toimintansa tueksi yrityksiä. Tällä kaudella mukana on niin pitkäaikaisia kumppaneita kuin uusia tuttavia. Alla listattuna yrityksiä, joiden palveluita käyttämällä Hongan junioritoiminta saa lisää tukea. Pyörähuoltoa, tuulisähköä, asunnonvälitystä, lääkäripalveluita ja  – tutustu tarjontaan ja keskitä ostojasi vastuullisiin yrityksiin!

HUOLLATA FILLARISI SYYSKUNTOON HONKAHALLILLA

– jokaisesta huollosta 10€ junioritoimintaan

Yeply tarjoaa kattavan kausihuollon kaikille fillareille 95€ euron hintaan.

Kampanjan aikana kaikki kausihuollot -10€ alennettuun hintaan. Tämän lisäksi kampanjan myötä huoltoon tulleista pyöristä Yeply lahjoittaa 10€ Tapiolan Hongan junioritoimintaan. Kampanja on voimassa 1.10.2020 – 30.11.2020. Fillarisi voit huollattaa joko lauantaina 3.10.2020 Honkahallilla klo 11-19 tai loka-marraskuun aikana millä tahansa muulla Yeplyn huoltopisteellä. Lue lisää yrityksestä, katso tarkemmat paikat ja ajat sekä tee varauksesi osoitteessa www.yeply.fi

Yeplyltä löytyy kaikki yleisimmät varaosat joita voi ostaa asennettuna huollon yhteydessä.

Nyt siis pyörät syyskuntoon vaikka kätevästi kotihallilla! 

TARU TUUKKANEN JA ROOF GROUP ASUNTOSI VÄLITTÄJÄKSI

– jokaisesta kaupasta 300€ tuki vähävaraisten perheiden kausimaksuihin

Taru Tuukkanen tuo vuosikymmenten koripallokokemuksensa Hongan naisiin ja yhdistää alkavalla kaudella koripallon pelaamisen sekä työuran kiinteistövälittäjänä. Taru myy asuntoja samalla draivilla, kilpailuhengellä, omistautumisella ja kunnianhimolla, kuin mitä koripallokentillä on nähty. Roof Group on modernit työkalut omaava, nuorekas ja innovatiivinen kiinteistövälitysyritys. Roof on kasvanut raketin lailla viime vuosina hyvän asiakaspalvelun ja kovan panostuksen ansiosta. Tutustu yritykseen lisää www.roofgroup.fi.

”Olen itse saanut urani aikana ammatin lisäksi koripallolta todella paljon. Omien kokemusteni pohjalta toivoisin, että kaikilla lajista innostuneilla junioreilla olisi yhtäläinen mahdollisuus kasvaa korisyhteisössä. Olen nyt liittynyt Honka-perheeseen ja ilokseni huomannut Hongan tekevän paljon tukeakseen niitä perheitä, joilla on haasteita harrastuskustannusten kanssa. Kahden lapsen äitinä, koripalloilijana ja kiinteistövälittäjänä  haluan kantaa oman tukeni kekoon sen puolesta, ettei yhdenkään juniorin tarvitse lopettaa koripalloharrastusta kustannussyistä.

Oletko siis myymässä asuntoasi? Ota minuun yhteyttä, niin kerron miten Roofin työkaluja hyödyntäen saadaan asunnostasi paras myyntihinta. Minä taas lahjoitan myynnin jälkeen välityspalkkiosta 300 euroa Tapiolan Hongan kampanjaan, jossa tuetaan taloudellisten haasteiden kanssa painivia perheitä junioreiden kausimaksuissa.”

Ota yhteyttä ja kutsu Taru maksuttomalle arviokäynnille!

Taru Tuukkanen, Roof Group
taru.tuukkanen@roofgroup.fi
044-5412735

ILMATAR TUKEE ’HIILINEUTRAALI HONKA’ HANKETTA – HONKAHALLI SAA SÄHKÖNSÄ NYT TUULESTA

– Ilmatar lahjoittaa 25€ jokaisesta uudesta sähkösopimuksesta Hongan hankkeeseen

”Honkahallin osalta on jo aikaisemmin tehty monia energiatehokkuutta parantavia toimenpiteitä. Vaihtamalla Ilmattaren tuulisähköön olemme jälleen askeleen lähempänä vastuullisempaa ja ekologisempaa toimintaa, sillä iso osa seuramme hiilijalanjäljestä on muodostunut juuri Honkahallin energiankulutuksesta”, kertoo Tapiolan Hongan toiminnanjohtaja Anne Eklund.

Ilmatar tulee myös valitsemaan Hongan otteluissa hyvän tuulen pelaajia, jotka erottuvat positiivisella energialla ja hyväntuulisuudellaan.

Tuulisähköön vaihtaminen on yksinkertainen ja edullinen ilmastoteko: vuosi tuulisähköä sekasähkön sijaan vastaa hiilijalanjäljeltään esimerkiksi noin 12 500 kilometriä uudehkolla autolla.

Lisää tuulisähköstä ja mahdollisuus vaihtaa sähkösopimuksesi: https://ilmatar.fi/honka/


PIHLAJALINNAN BONUSSOPIMUS HONKALAISTEN TERVEYDENHOIDON TUKENA

Liittymällä Pihlajalinnan kanta-asiakkaaksi ja keskittämällä terveydenhoitosi Pihlajalinnaan, kerrytät bonusta. Tapiolan Hongan ja Pihlajalinnan välinen bonussopimus kerryttää varoja Hongan junioritoimintaan.

Käy liittymässä Pihlajalinnan kanta-asiakkaaksi: https://www.pihlajalinna.fi/palvelut/yksityisasiakkaat/asiakkuusohjelma, liittymisen jälkeen voit valita listauksesta Tapiolan Hongan bonusohjelman.

Välittömästi rekisteröitymisen jälkeen kaikki yksityis- ja vakuutuskäynnit Pihlajalinnan lääkärikeskuksissa ja sairaaloissa kerryttävät seurallemme vuosittain maksettavaa tukisummaa. Hammasklinikka- ja työterveyskäynnit eivät kerrytä bonusta. Saat samalla käyttöösi Pihlajalinnan kanta-asiakasedut!

Suosittelemme urheileville honkalaisille erityisesti Pihlajalinnan Urheiluklinikan palveluita!

LIITY NUORISO LIIKKUU-VARAINKERUUKAMPANJAAN JA KERÄÄ VAROJA HONGALLA

PAGERO ja sen kummipelaaja Ville Wuorenjuuri haluavat yhdessä tukea nuorten harrastamista.

Yritys tai urheiluseuran jäsen? Tule mukaan NUORISO LIIKKUU – varainkeruutalkoisiin ja tue nuorten liikuntaa! Kampanjan tavoitteena on antaa kaikille lapsille ja nuorille mahdollisuuden nauttia liikkumisen ilosta tukemalla urheiluseuroja tärkeässä aktiivielämää edistävässä roolissaan. Liittymällä PAGERON kaupankäyntiverkostoon tehostat yrityksesi tilaus- ja laskutusprosesseja ja tuet samalla urheiluseuraasi. Kaikista kampanjaan liittyvistä yrityksistä seurasi saa 40% yhteistyön kiinteistä palvelumaksuista, nyt ja tulevaisuudessa. Tehdään yhdessä hyvää!
Lue lisää: https://www.pagero.fi/nuoriso-liikkuu/

Lisätietoja:
Ville Wuorenjuuri, Pagero Oy
ville.wuorenjuuri@pagero.com
045 672 8117