04-syntyneet pelaajat kukitettiin perinteen mukaisesti viimeisissä SM-sarjaotteluissa

Tapiolan Hongssa on ollut perinteenä muistaa seuran vanhimpia junioreita viimeisen juniorikauden päättyessä.

Tänä vuonna 04-ikäluokan junioriaikakausi päättyy ja pelaajia muistettiin kukituksilla viimeisten SM-runkosarjaotteluiden yhteydessä. Tyttöjen pitkäaikainen valmentaja JP Sipponen kukitti pelaajat, joiden kausi vielä jatkuu SM-pudotuspelien merkeissä. Poikien pelikausi päättyi runkosarjaan ja poikien pitkäaikainen valmentaja Susanna Strömberg kukitti pelaajat viimeisen SM-runkosarjan kotiottelun jälkeen.

Tytöistä 04-ikäluokassaTapiolan Hongan kasvateista 8 pelasi junioriputken läpi ihan viimeisen pelikauden päättymiseen sakka: Noora Sipponen, Saana Silvennoinen, Natalie Pihamaa, Marianne Määttänen, Ella Sussmann, Kelly-Angela Käärson sekä HBA:ssa pelaavat Elina Aarnisalo ja Venla Ulander (HBA:n pelaajat eivät viimeisinä kausina ole junioreiden SM-sarjaa enää pelanneet, junnumaaotteluita kylläkin).

Hongan pelaajista Marianne Määttänen aloitti EBT:ssä ja Saana Silvennoinen KlaNMKY:ssä, mutta kumpikin siirtyi Honkaan niin aikaisin että Hongasta tuli kasvattajaseura.

Nyt junioriuran Hongassa päättäneistä pelaajista Katariina Tanhuanpään kasvattajaseura on LePy, Tiia Tervosen KlaNMKY ja Juliana Haddadin EBT.

Poikien puolella 11 Hongan kasvattia 04-ikäluokasta pelasi junioriputken läpi viimeisen pelikauden päättymiseen saakka: Olli Saarela, Aaro Kaarnakorpi, Riku Korhonen, Lauri Lehto, Nooa Marjasvaara ja Roope Tuovila pelasivat SM-sarjaa Hongassa. Viljami Vartiainen, Erik Muhonen ja Topias Jokela pelasivat HBA:ssa viimeisinä kausinaan eivätkä pelanneet junioreiden SM-sarjaa (pelasivat nuorten maaotteluita). Honka Green joukkueessa juniorivuotensa pelasivat loppuun Tuomas Kuukka ja Aleksi Heikkilä.

Hongan SM-sarjajoukkueeseen liittyi matkan varrella Daniel Kallström, jonka kasvattajaseura on ToPoLa.

Joukossa on mukana 6 tyttöä, jotka ovat jo pelanneet naisten korisliigaa ja 1 poika, joka on pelannut miesten korisliigassa. Maaotteluedustuksia on monilla ja Elina Aarnisalo on jo noussut naisten maajoukkueessa isoon rooliin.

Tapiolan Honka on ylpeä sekä omien kasvattiensa että seuraan myöhemmin liittyneiden pelaajien kehityspoluista ja toivottaa kaikille onnea tuleviin haasteisiin!

Kuvat: Tomas Kallström