Tapiolan Honka YHDESSÄ-verkosto avautuu palvelemaan yrityskumppaneita

Suomen kenties tunnetuin koripallon kasvattajaseura Tapiolan Honka tekee laajasti yhteistyötä yritysmaailman kanssa. Yrityskumppaneiden verkostoitumistoiveisiin vastataan nyt avaamalla uusi Tapiolan Honka YHDESSÄ-verkosto, joka tuo lisäarvoa seuran toimintaa markkinointiyhteistyön kautta tukeville yrityksille. Tuoreen, yritysten edustajille suunnatun kumppaniverkoston kantava ajatus on tuoda ihmiset ja kovassa nosteessa oleva koripallo yhteen, innostavin ja nykyhetkeen sopivin keinoin.

Tapiolan Honka YHDESSÄ-verkosto ei ole jäykkä sponsoriyhteisö, jolle viestitään sähköisesti kahdesti vuodessa. Missio on rakentaa pohja yhteiselle tielle, jossa menestyksekäs urheilu- ja yritysmaailman yhteistyö kulkee käsi kädessä. Verkosto luo innostavan kohtaamispaikan niin suuryritysten, kuin pienempienkin toimijoiden edustajille.

Hongan yhteisömanagerina toimiva ja yritysyhteistyöstä seurassa vastaava Sonja Herrala kertoo Tapiolan Honka YHDESSÄ-verkoston synnystä ja toiminta-ajatuksesta.

”Hongan historia on pitkä ja vaiherikas, myös urheilusponsoroinnin rintamalla. Yritysyhteistyötä on tehty menestyksekkäästi ja vähemmän menestyksekkäästi vuosien varrella. Erilaisia kumppaniverkostoja on myös ollut aiemminkin. Pyörää ei ole keksitty uudestaan, mutta nyt rakennetaan jotain, jossa on raikas ja tämän päivän bisnesajatteluun sopiva ote” Herrala pohjustaa.

”Viime kausien aikana, olemme pyrkineet ravistelemaan pölyä perinteisen paitamainos tai logo seinässä – sponsorointiajatuksen ympäriltä ja kehittämään freesimpiä, ajan hermoon paremmin sopivia malleja markkinointiyhteistyöhön yritysten kanssa. Honkahallin kumppaniseinä ja koko hallin ilme uudistettiin ammattilaisten avulla ja rakennamme yritysten kanssa yhteisiä, molempien osapuolten tarpeisiin soveltuvia kampanjoita jatkuvasti. Tänä päivänä logot peliasuissa tai seuran hallin seinässä ovat kunnianosoitus yrityksille, joiden kanssa seura tekee yhteistyötä läpi kauden monin eri tavoin. Uusi verkostoitumiseen tähtäävä projekti on seuraava uudistusaskel 2020-luvulle siirryttäessä.”

Tapiolan Honka YHDESSÄ-verkosto vastaa seuran kumppaniyritysten edustajien toiveeseen konkreettisista ja mitattavissa olevista yhteistyömuodoista. Verkoston jäsenille järjestetään tapahtumia kauden aikana, joissa kohtaavat urheilusponsoroinnin ja myynnin- sekä markkinoinnin teemat, unohtamatta koripalloon ja Hongan toimintaan tutustumista. Ensimmäinen verkoston tapahtuma järjestetään illallisen ja Suomen koripallomaajoukkue Susijengin EM-karsintaottelun yhteydessä helmikuussa. Keväällä tutustutaan Hongan toimintaan yhteisen aamiaistapahtuman parissa, jossa osallistujat pääsevät tutustumaan seuraan ja lajiin konkreettisesti sekä innostavien puhujien avulla.

Hongan toiminnanjohtaja Anne Eklund näkee uudessa kumppaniverkostossa paljon mahdollisuuksia.

”Tapiolan Honka YHDESSÄ-verkostoa on nyt suunniteltu huolella. Keskusteluja on käyty jo olemassa olevien yrityskumppaneidemme kanssa ja tällaiselle toiminnalle on selkeästi tilausta. Hienoa, että päästään viemään tämä nyt suunnittelupöydältä konkretian tasolle.”

”Honka on vahva seura ja yhdessä olemme aina vaan vahvempia. Seuraan sitoutuu yli 1300 jäsenen ja työntekijöiden lisäksi suuri määrä sidosryhmiä sekä espoolaisia toimijoita. Toivon, että erityisesti toiminta-alueemme yritykset kiinnostuvat ja haluavat kuulla verkostosta lisää. Mahdollisuuksia on kasvattaa tästä innostava kohtaamispaikka, jossa eri aloilla toimivilla yrityksillä on mahdollisuus solmia uusia liikesuhteita ja  kumppanuuksia” toiminnanjohtaja kiteyttää.

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan aiheesta lisää!

Sonja Herrala
Yhteisömanageri
Tapiolan Honka

sonja.herrala@tapiolanhonka.fi
45-1751475