Tietoa seurasta

TAPIOLAN HONKA RY

Alta löydät tietoa Tapiolan Hongasta pähkinänkuoressa.

Tapiolan Honka on Suomen toiseksi suurin koripalloseura

Tapiolan Honka on Suomen suurin koripallon erikoisseura, joka on perustettu vuonna 1957. Hongassa on yli 1000 junioripelaajaa ja noin 80 valmentajaa. Koripalloliiton sarjatoimintaan Honka osallistuu vuosittain yli 70 joukkueella. Seuran toiminta-alueena on Etelä-Espoo ja Suur-Tapiola. Tapiolan Honka on Olympiakomitean Tähtiseura.


Seuran toiminta-ajatus

Seuran tarkoituksena on edistää liikuntaa ja urheilua, päälajinaan koripallo, sekä muuta siihen liittyvää kansalaistoimintaa seuran toiminta-alueella. Tapiolan Honka tarjoaa sekä harraste- että kilpakoripalloa, siten että erilaisista lähtökohdista olevilla henkilöillä on mahdollisuus harrastaa ja olla mukana yhdistystoiminnassa edellytystensä ja tarpeidensa mukaisesti.


Taaperoista senioreihin

Nuorimmat honkalaiset kuuluvat Taaperoklubiin, jonka jäsenet ovat 1-3 –vuotiaita. Liikuntaleikkikoulujen kautta siirrytään juniorijoukkueisiin, joiden toiminta aloitetaan 5-6 -vuotiaana. Ikäluokkajoukkueita on supermikrojunioreista (5-7-vuotiaat) aina U19 ikäluokkaan asti. Joukkueita on kaikissa ikäluokissa sekä tytöille että pojille ja ne osallistuvat Koripalloliiton sarjatoimintaan.

Aikuisille on harrastejoukkueita lähes kaikilla sarjatasoilla sekä naisille että miehille. Naisten edustusjoukkue pelaa Korisliigassa ja miesten edustusjoukkue I divisioona A:ssa kaudella 2020-21.


Erityisryhmätoiminta

Hongan erityisryhmätoiminta kattaa pyörätuolikoripallojoukkueen sekä Unified-koripallojoukkueen toiminnan.  Pyörätuolikoripallossa on yksi joukkue yhteisesti aikuisille ja nuorille. Molemmat joukkueet toivottavat uudet pelaajat tervetulleiksi!


Kuntoklubi liikuttaa aikuisia

Tapiolan Hongan Kuntoklubi on suunnattu Hongan aikuisjäsenille, ja ohjelmassa on monipuolista lihaskuntoharjoittelua kaksi kertaa viikossa. Etusivulta kohdasta "Aikuiset" löydät monenlaista liikuntaa aikuisharrastajille.


Uudet pelaajat

Kaikki uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan Tapiolan Honkaan.

Lisätietoja löydät TÄSTÄ LINKISTÄ.


myClub

Tapiolan Honka käyttää myClub-jäsenpalvelua, jonka avulla seura hallinnoi jäsenrekisteriä, laskutusta, tapahtumailmoittautumisia ja jäsenviestintää.

Jokaisella seuran jäsenellä (tai alaikäisten kohdalla huoltajalla) on oma myClub-tili, jossa jäsenet pitävät omia jäsentietojaan ajan tasalla, ilmoittautuvat tapahtumiin jne.


Vakuutukset

Jokainen pelaaja vastaa itse omasta vakuutuksestaan. Seuran yhteistyökumppani LähiTapiola tarjoaa Hongan junioreille erittäin laadukkaan ja kohtuuhintaisen tapaturmavakuutuksen, joka kattaa urheiluseuratoiminnassa tapahtuvat tapaturmat sekä jonkin verran myös muita vammoja. Lisäksi kannattaa huomioida, että vanhempien junioreiden (U14 ylöspäin) vakuutuksen tulisi kattaa myös fysikaalinen hoito ja vamman hoidossa käytettävät tuet (polvi- ja nilkkatuet).

Tästä linkistä saat tarkempaa tietoa LähiTapiolan vakuutuksesta https://www.vakuutuskanava.fi/tapiolanhonka/


Seurasiirto

Suomalaisesta seurasta siirtyvän pelaajan on edustusvapauden saamiseksi tehtävä seurasiirto. Suomen Koripalloliitto siirtyy sähköisen seurasiirron käyttöön pelikaudella 2018-19. Palvelu on käytössä heinäkuun 2018 aikana. Lisätietoja seurasiirroista löydät Suomen Koripalloliiton verkkosivuilta.


Lisenssi

Pelaajan tulee maksaa ennen ensimmäistä otteluaan Suomen Koripalloliiton pelaajalisenssi. Lisenssi sisältää pelioikeuden.

Joukkueenjohtajalla tulee olla pelipaikalla joukkueen lisenssilista. Jokaisen pelaajan tulee päivittää oma lisenssinumeronsa (Sportti ID) omiin tietoihinsa myClubissa. Näin joukkueenjohtaja saa lisenssilistat tulostettua.


Tietosuoja

Tapiolan Honka noudattaa henkilötietojen käsittelyssä lainsäädäntöä, mukaan lukien EU:n tietosuoja-asetusta, viranomaisten määräyksiä ja hyvää tietojenkäsittelytapaa.

Henkilötietoja kerätään ja käsitellään vain ennalta määrättyihin asianmukaisiin tarkoituksiin ja vain silloin, kun se on tarpeen.

Lue lisää: http://www.tapiolanhonka.fi/tietosuoja/


TAPIOLAN HONKA