Vapaaehtoiset

Haku vapaaehtoiseksi senioreiden MM-kisoihin 

Haluatko olla mukana järjestämässä ainutkertaisia koripallon senioreiden MM-kilpailuja ja olla mukana luomassa MM-kisahuumaa yhdessä muun kisaorganisaation kanssa? Senioreiden koripallon MM-kisat, FIMBA 2019, järjestetään Espoossa 25.7.-4.8.2019. Paikalle on saapumassa 200 joukkuetta lähes 40 maasta, eniten Etelä-Amerikasta ja Euroopasta.

Suurta kansainvälistä urheilutapahtumaa ei järjestetä ilman vapaaehtoisia. Tapiolan Honka hakee kisojen järjestelystä kiinnostuneita vapaaehtoisia. Vapaaehtoisille on tarjolla kisoissa paljon erilaisia tehtäviä. Tehtävät sijoittuvat pääasiassa kisoihin, mutta myös valmisteluissa ja purkutöissä riittää innokkaille tekemistä. Tehtävissä edellytetään vähintään 14 vuoden ikää, ja osassa tehtävistä on oltava vähintään 18-vuotias. Tehtävien kuvaukset löydät alla olevasta PDF-liitteestä.

Tapahtuman eri osa-alueet jaetaan tiimeihin, joita johtaa tiiminvetäjät. Tiiminvetäjä on vastuullinen henkilö, tiiminsä kapteeni, joka toimii kontaktihenkilönä kisaorganisaatioon ja ohjeistaa tiimin toimintaa. Jos olet kiinnostunut toimimaan tiiminvetäjänä jollakin osa-alueella, voit merkata sen hakulomakkeeseen.

Kaikki vapaaehtoiset saavat kiitokseksi FIMBA t-paidan, välipalaa ja yli 6 tunnin työvuoroissa lounaan sekä tietysti unohtumattoman elämyksen ja kokemuksen. Vapaaehtoiset koulutetaan tehtäviin ja halukkaat saavat työtodistuksen.  Vapaaehtoisille ei makseta palkkaa, ja jokainen vastaa itse majoituksestaan ja matkakuluistaan paikkakunnalle. Vapaaehtoiset saavat turnauksen ajaksi käyttöön HSL:n matkakortit, jotka kattavat turnauksen aikaisen liikkumisen mm. pelipaikkojen välillä.

Jos olet sopinut jo suullisesti saapuvasi auttamaan kisojen järjestelyissä, täytä silti hakemus, niin kaikki tarvittavat tietosi päivittyvät rekisteriimme.

Kuinka paljon aikaa vapaaehtoistehtävät vaativat? 

Työtehtävien kesto vaihtelee noin 4-8 tunnin välillä. Myös lyhyemmistä tai pidemmistä vuoroista voidaan sopia erikseen. Jokaisen vapaaehtoisen odotetaan sitoutuvan vähintään 3 päiväksi työtehtäviin, mutta innokkaille riittää tehtäviä, vaikka koko kisaprojektin ajaksi.

Aikataulut 

Vapaaehtoisten haku päättyy 10.3.2019 ja kaikille valituille ilmoitetaan 14.3.2019 mennessä sähköpostitse valinnoista. Vapaaehtoisille järjestetään yhteinen tapaaminen ja koulutustilaisuus 9.4.2019 klo 19 Honkahallilla. Tämän lisäksi muista tehtäväkohtaisista koulutuksista ilmoitetaan erikseen.

Täytä alla oleva lomake ja muista painaa lopuksi lähetä-painiketta:

Kannattaa tutustua tässä liitteessä oleviin tehtävänkuvauksiin ennen lomakkeen täyttämistä.

*merkityt kohdat ovat pakollisia

Lisätietoja:

Kisakoordinaattori Veera Sääski (veera@tapiolanhonka.fi)

Tapiolan Hongan toiminnanjohtaja Anne Eklund (anne.eklund@tapiolanhonka.fi)

https://espoofimba2019.fi/

Nimi*

Sähköposti*

Puhelinnumero*

Syntymäaika*

Kotikunta*

Allergiat ja erikoisruokavaliot

Kielitaito*
Listaa alle osaamasi kielet sekä arvioi omaa taitoasi kunkin kielen osalta. Esim. englanti (erinomainen), ruotsi (tyydyttävä).

Mieluisin tehtävä*

2. mieluisin tehtävä

3. mieluisin tehtävä

T-paidan / muun kisa-asun koko*

Oletko kiinnostunut toimimaan tiiminvetäjänä?*
Tapahtuman eri osa-alueet jaetaan tiimeihin, joita johtaa tiiminvetäjä. Tiiminvetäjä on vastuullinen henkilö, tiiminsä kapteeni, joka toimii kontaktihenkilönä kisaorganisaatioon ja ohjeistaa tiimin toimintaa

Osaaminen
Voit valita useamman vaihtoehdon.

Muuta huomioitavaa
Esim. tietoja aikatauluistani

TAPIOLAN HONKA