Työpaikat

Kesätyöhakemus senioreiden MM-kisojen järjestelytehtäviin  22.7.-4.8.2019

Etsimme järjestelytehtäviin nuoria vuonna 2000 – 2004 syntyneitä tyttöjä ja poikia, joiden työllistämistä Espoon kaupunki tukee myöntämällä hakijoille palkkausta tukevan kesäsetelin. Työn kesto on 2 viikkoa 22.7.-4.8.2019. Kokonaisuudessaan työpäiviä tulee vähintään 10 ja työtunteja 50 työviikkojen aikana.

Työntekijät koulutetaan ennen MM-kisojen alkua toimitsijatehtäviin sekä perehdytetään turnausorganisaation toimesta turnausjärjestelyihin liittyviin erilaisiin tehtäviin.

Työstä maksettava korvaus on kokonaisuudessaan 350,00€ ja lisäksi maksetaan lomakorvaus. Jokaiselle tarjotaan kisojen aikana päivittäin lounas ja työasu/kisapaita sekä työtodistus.

Hakuaika on 7.1.2019 – 20.1.2019.  Valituille ilmoitetaan valinnasta sähköpostitse 25.1.2019 ja ensimmäinen koulutustilaisuus turnausjärjestelyistä pidetään torstaina 31.1.2019.

MM-kisoihin odotetaan 200 joukkuetta yli 30 maasta, eniten Etelä-Amerikasta ja Euroopasta. Toimitsijoilta ja järjestelytehtäviin osallistuvilta nuorilta edellytetään innokkuutta ja palvelualttiutta. Englannin kielen taito on työtehtävissä välttämätön ja muu kielitaito (Espanja, Venäjä, Italia, Saksa) lasketaan eduksi.

Jos sinulla on kysyttävää työtehtävistä, ole yhteydessä kisakoordinaattori Veera Sääskeen (veera@tapiolanhonka.fi) tai toiminnanjohtaja Anne Eklundiin (anne.eklund@tapiolanhonka.fi)

Täytä alla oleva lomake ja muista painaa lähetä painiketta!

Nimi

Sähköposti

Puhelinnumero

Syntymävuosi

Kielitaito:
Listaa alle osaamasi kielet sekä arvioi omaa taitoasi kunkin kielen osalta. Esim. englanti (erinomainen), ruotsi (tyydyttävä).

Toimitsijaosaaminen (rastita kaikki, joista sinulla on kokemusta)
PöytäkirjaAjanotto + tulostauluHyökkäyskello

Muuta huomioitavaa:
Esim. mahdolliset esteet, toivomukset jne.

TAPIOLAN HONKA