Kausimaksut

KAUSIMAKSUT JA LASKUTUS

Jokainen pelaaja on velvollinen maksamaan seuralle vuosittaisen kausimaksun, jonka suuruuden seuran kevätvuosikokous päättää hyväksyessään seuran talousarvion. Kausimaksuilla seura rahoittaa suurimmat menoeränsä: salivuokrat, peliasut, sarjamaksut, erotuomarimaksut, hallintokulut ja valmentajien palkkiot. Seuran talousarvio on saatavilla Hongan toimistosta.

Kausimaksut kaudelle 2019-2020 ovat seuraavat. Kausimaksut voivat muuttua harjoitusolosuhteiden tai kilpailutoiminnan kulujen muuttuessa. Kausimaksut eivät sisällä Tapiolan Honka ry:n jäsenmaksua. Jäsenmaksu laskutetaan erillisenä 50 euron laskuna.

KAUSIMAKSUT 2019-2020 
JoukkueYht. (€)
U19 & U191900
U19 & U17 Green1100
MU171875
MU161875
WU17, WU16 & WU151700
MU15 (2005)1600
U16 & U15 Green1100
U14 (2006)1600
U13 (2007)1200
U14 /III (2006)1100
MU13 / III (2007)950
U12 & U11 (2008-2009)1000
U10 (2010)800
U9 (2011)700
U8 (2012)550
U7 (2013-2014)450
Liikuntaleikkikoulu 2010-2016320
Unified550
PT-koris300

 

Kausimaksut kattavat:

 • valmentajien palkkiot, koulutus ja lisenssit
 • salivuokrat kouluilla, urheiluhalleilla ja Honkahallilla
 • vapaat heittelyvuorot Honkahallilla (seuran ulkopuolisille maksullisia 1.6.2012 alkaen)
 • joukkueen käyttöön varatut neuvotteluhuone ja oheisliikuntatilat Honkahallilla
 • seuran yhteiset kulut; toimisto & hallinto
 • peliasu käyttöön
 • SM- ja aluesajojen sarjamaksut sekä aluefinaalimaksut ja pelivuorot
 • sarjaotteluiden erotuomarikulut
 • seurasiirrot
 • aloittaville harrastajille 2 viikon ilmainen tutustumisaika
 • kausikortin miesten ja naisten edustusjoukkueen peleihin
 • vuosittain vaihtuvat jäsenalennukset

Ulkopuolelle jäävät

 • lisenssi ja vakuutus
 • turnaus- ja leirikulut, jotka joukkue perii joukkueen jäseniltään
 • pelivälineet (pallot ja tossut)
 • maajoukkuemaksut
 • pelimatkakustannukset
 • seuran jäsenmaksu

Laskutus

Tapiolan Honka ry on siirtynyt 27.8.2019 kausimaksujen kuukausittaiseen laskutukseen ikäluokissa 2001-2014-syntyneet. Uudistus ei koske liikuntaleikkikouluja eikä erityisryhmiä. Samalla laskujen reskontra, saatavien eräpäivän jälkeinen seuranta ja jatkotoimenpiteet on siirretty Visma Financial Solutions Oy:lle. Tämä koskee kaikkia seuran harjoitusryhmiä.

Käytännössä tämä merkitsee seuraavaa:

Kuukausilaskutus:
- kausimaksun kokonaissumma jaetaan kuukausittaisiin tasaeriin, mahdolliset kesäkuussa laskutetut erät otetaan huomioon loppukauden kuukausierissä,
- laskutuspäivä on kunkin kuukauden lopussa siten, että eräpäivä on seuraavan kuun 13. päivään mennessä,
- valitettavasti e-laskumahdollisuutta ei tässä vaiheessa ole.

Maksuvalvonta:
- maksu seuralle kulkee Visma Financial Solutions Oy:n asiakasvaraintilin kautta,
- käyttäkää aina laskulta löytyvää tili- ja viitenumeroa,
- Visma Financial Solutions hoitaa maksuvalvonnan, mahdolliset maksuhuomautukset ja tarvittaessa perintätoimet seuran puolesta ja
- maksuhuomautukset muuttuvat maksullisiksi.

Järjestelyllä voidaan vapauttaa seuran ja joukkueiden toimihenkilöiden resursseja muuhun seuratoimintaan ja entistä parempaan jäsenistön palveluun.

Seuran toimisto tai joukkueiden toimihenkilöt luovat edelleen laskut MyClubissa, josta ne lähetetään vastaanottajille kuten aiemminkin.

Lisää maksuaikaa laskuille?

Mikäli jatkossa tarvitset lisää maksuaikaa laskuille, ole jäsen- ja kausimaksujen tai muiden osallistumismaksujen osalta ennen laskun erääntymistä yhteydessä seuran toimistoon (toimisto@tapiolanhonka.fi) ja joukkueen maksujen osalta joukkueen rahastonhoitajaan. Kun lasku on erääntynyt, voi maksusuunnitelmasta sopia vain Visman kanssa (029 080 6560 tai fsf.asiakaspalvelu@visma.com). Jos saat maksukehotuksen, sinun tulee hoitaa laskutukseen liittyvät asiat suoraan Visman kanssa (yhteystiedot laskulla). Muistutus- ja perintäkulut sekä korot peritään velalliselta.

Kaikkien pelaajien yhteystietojen tulee olla ajan tasalla myClubissa. MyClubissa tulee olla postiosoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä alle 18-vuotiailta huoltajien yhteystiedot.

Visman tietosuojaseloste: https://www.visma.fi/yksityisyydensuoja/etusivu/

Mikäli maksua ei maksukehotuksesta huolimatta suoriteta, seuran hallituksella on oikeus erottaa jäsen seurasta.

Maksuhuojennus tilapäisen poissaolon takia

Mikäli pelaaja on vähintään kuukauden ajan toiminnasta pois loukkaantumisen tms. takia, kausimaksusta on mahdollista saada osittaista tai täysimääräistä maksuhuojennusta. Pelaajalla on poikkeustilanteissa aina yhden toimintakuukauden mittainen omavastuuaika, joka tarkoittaa, ettei alle 4 viikon yhtäjaksoisista poissaoloista myönnetä maksuhuojennuksia.

Jos pelaaja on täydessä urheilukiellossa ja hänen ei ole mahdollista osallistua oheisharjoitteluun tai seuran tarjoamaan kuntoutukseen, maksuhuojennus on aina sitä anottaessa lähtökohtaisesti täysimääräinen ao. ajanjaksolta. Mikäli pelaaja pystyy osallistumaan harjoitteluun osittain tai hänelle laaditaan seuran toimesta henkilökohtainen harjoitus- /kuntoutusohjelma, maksuhuojennus on osittainen.

Maksuhuojennuksista on aina sovittava seuran kanssa erikseen. Huojennusta anotaan lähettämällä sähköposti osoitteeseen toimisto@tapiolanhonka.fi. Viestissä tulee kertoa, kuinka kauan pelaaja on pois ja kuinka paljon pelaaja pystyy osallistumaan harjoitteluun.

 • Yhtäjaksoisesta pidemmästä poissaolosta (pois lukien yllättävät tilanteet, kuten loukkaantumiset) tulee aina sopia ennakkoon seuran kanssa.
 • Loukkaantumisesta johtuvista maksuhuojennuskäytänteistä on hyvä pyrkiä sopimaan mahdollisimman pian vamman tapahduttua seuran toimiston kanssa.
 • Oheisharjoitteluista ja käytännöstä sovitaan oman valmentajan ja fysiikkavalmentajan kanssa.

Lopettaneiden pelaajien kausimaksut
Mikäli pelaaja lopettaa Hongan joukkueissa pelaamisen kesken pelikauden, on pelaajalla yhden toimintakuukauden mittainen omavastuuaika, joka tarkoittaa, että seuran toimistoon tehdyn lopettamisilmoituksen jälkeen peritään 4 seuraavan viikon kuukausimaksu. Lisäksi pelaajan tulee palauttaa peliasu Hongan toimistoon.

Peliasut

Seura hankkii joukkueelle peliasut, jotta yhtenäinen linja säilyisi läpi seuran. Peliasuun kuuluu valkoinen ja vihreä paita sekä vihreät housut. Pelaaja on vastuussa peliasuista, joten hänen on korvattava kadonneet ja rikkoutuneet peliasut. Tämän vuoksi joukkueen peliasut kannattaa kerätä talteen aina kauden päättyessä ja muistaa pyytää takaisin eronneelta pelaajalta.

Peliasuja saa käyttää vain seuran otteluissa - ei siis koulussa, harjoituksissa tai muutoinkaan vapaa-aikana!

TAPIOLAN HONKA