Kausimaksut

KAUSIMAKSUT JA LASKUTUS

Jokainen pelaaja on velvollinen maksamaan seuralle vuosittaisen kausimaksun, jonka suuruuden seuran kevätvuosikokous päättää hyväksyessään seuran talousarvion. Kausimaksuilla seura rahoittaa suurimmat menoeränsä: salivuokrat, peliasut, sarjamaksut, erotuomarimaksut, hallintokulut ja valmentajien palkkiot. Seuran talousarvio on saatavilla Hongan toimistosta.

Kausimaksut kaudelle 2020-2021 ovat seuraavat. Kausimaksut voivat muuttua harjoitusolosuhteiden tai kilpailutoiminnan kulujen muuttuessa. Kausimaksut eivät sisällä Tapiolan Honka ry:n jäsenmaksua. Jäsenmaksu laskutetaan erillisenä 60 euron laskuna.

KAUSIMAKSUT 2020-2021 
JoukkueYht. (€)
MU19 & MU17 R1 ja R21900
MU19 & U17 R31450
MU19 Green950
WU191700
WU171800
WU19 & WU17 Green1100
MU161800
MU16 Green (3xvko)1100
MU16 Green (2xvko)950
WU16 & WU151700
WU15 R21200
WU16 Green1100
MU15-14 (2006-2007 R1-R2)1600
MU14 (2007 R3)1100
WU 14 (2007 R1)1600
WU14 (2007 R2)1100
MU13 & WU 13 (2008)1200
MU12-11 & WU12-11 (2009-2010)1000
MU10 & WU10 (2011)750
MU9 & WU9(2012)700
MU8 & WU8 (2013)550
MU7 & WU7 (2014-15)450
Liikuntaleikkikoulu 2010-2016320
Unified550
PT-koris300

 

Kausimaksut kattavat:

 • valmentajien palkkiot, koulutus ja lisenssit
 • salivuokrat kouluilla, urheiluhalleilla ja Honkahallilla
 • vapaat heittelyvuorot Honkahallilla (vuorot vain jäsenille)
 • joukkueen käyttöön varatut neuvotteluhuone ja oheisliikuntatilat Honkahallilla
 • seuran yhteiset kulut; toimisto & hallinto
 • peliasu käyttöön
 • SM- ja aluesajojen sarjamaksut sekä aluefinaalimaksut ja pelivuorot
 • sarjaotteluiden erotuomarikulut
 • aloittaville harrastajille 2 viikon ilmainen tutustumisaika
 • kausikortin miesten ja naisten edustusjoukkueen peleihin
 • vuosittain vaihtuvat jäsenalennukset

Ulkopuolelle jäävät

 • lisenssi ja vakuutus
 • turnaus- ja leirikulut, jotka joukkue perii joukkueen jäseniltään
 • pelivälineet (pallot ja tossut)
 • maajoukkuemaksut
 • pelimatkakustannukset
 • seuran jäsenmaksu
 • seurasiirrot

Laskutus

Tapiolan Honka ry on siirtynyt 27.8.2019 kausimaksujen kuukausittaiseen laskutukseen ikäluokissa 2002-2015-syntyneet. Uudistus ei koske liikuntaleikkikouluja eikä erityisryhmiä. Samalla laskujen reskontra, saatavien eräpäivän jälkeinen seuranta ja jatkotoimenpiteet on siirretty Visma Financial Solutions Oy:lle. Tämä koskee kaikkia seuran harjoitusryhmiä.

Käytännössä tämä merkitsee seuraavaa:

Kuukausilaskutus:
- kausimaksun kokonaissumma jaetaan kuukausittaisiin tasaeriin. U19-U16 (muut paitsi Green-joukkueet) 1.erä (kesä-heinäkuu) laskutetaan kesäkuussa. U15-U13 kausimaksun 1. erä erääntyy heinäkuussa. Muilla ryhmillä kausimaksulaskutus käynnistyy siten, että ensimmäinen erä erääntyy elokuussa ja sen jälkeen kaikilla ikäluokilla kuukausittain siten, että viimeinen lasku lähetetään maaliskuun lopussa.
- laskutuspäivä on kunkin kuukauden lopussa siten, että eräpäivä on seuraavan kuun 13. päivään mennessä,
- E-laskun voi tilata omasta verkkopankista. Laskuttajan nimeksi käytetään ”Tapiolan Honka ry (2020)”.
-
Mikäli kausimaksu halutaan maksaa kerralla pois tai esim. kaksi kertaa kaudessa, olethan yhteydessä toimistoon (toimisto@tapiolanhonka.fi).

Maksuvalvonta:
- maksu seuralle kulkee Visma Financial Solutions Oy:n asiakasvaraintilin kautta,
- käyttäkää aina laskulta löytyvää tili- ja viitenumeroa,
- Visma Financial Solutions hoitaa maksuvalvonnan, mahdolliset maksuhuomautukset ja tarvittaessa perintätoimet seuran puolesta ja
- maksuhuomautukset muuttuvat maksullisiksi.

Järjestelyllä voidaan vapauttaa seuran ja joukkueiden toimihenkilöiden resursseja muuhun seuratoimintaan ja entistä parempaan jäsenistön palveluun.

Seuran toimisto tai joukkueiden toimihenkilöt luovat edelleen laskut MyClubissa, josta ne lähetetään vastaanottajille kuten aiemminkin.

Lisää maksuaikaa laskuille?

Mikäli jatkossa tarvitset lisää maksuaikaa laskuille, ole jäsen- ja kausimaksujen tai muiden osallistumismaksujen osalta ennen laskun erääntymistä yhteydessä seuran toimistoon (toimisto@tapiolanhonka.fi) ja joukkueen maksujen osalta joukkueen rahastonhoitajaan. Kun lasku on erääntynyt, voi maksusuunnitelmasta sopia vain Visman kanssa (029 080 6560 tai fsf.asiakaspalvelu@visma.com). Jos saat maksukehotuksen, sinun tulee hoitaa laskutukseen liittyvät asiat suoraan Visman kanssa (yhteystiedot laskulla). Muistutus- ja perintäkulut sekä korot peritään velalliselta.

Kaikkien pelaajien yhteystietojen tulee olla ajan tasalla myClubissa. MyClubissa tulee olla postiosoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä alle 18-vuotiailta huoltajien yhteystiedot.

Visman tietosuojaseloste: https://www.visma.fi/yksityisyydensuoja/etusivu/

Mikäli maksua ei maksukehotuksesta huolimatta suoriteta, seuran hallituksella on oikeus erottaa jäsen seurasta.

Maksuhuojennus tilapäisen poissaolon takia

Mikäli pelaaja on vähintään kuukauden ajan toiminnasta pois loukkaantumisen tms. takia, kausimaksusta on mahdollista saada osittaista tai täysimääräistä maksuhuojennusta. Pelaajalla on poikkeustilanteissa aina yhden toimintakuukauden mittainen omavastuuaika, joka tarkoittaa, ettei alle 4 viikon yhtäjaksoisista poissaoloista myönnetä maksuhuojennuksia.

Jos pelaaja on täydessä urheilukiellossa ja hänen ei ole mahdollista osallistua oheisharjoitteluun tai seuran tarjoamaan kuntoutukseen, maksuhuojennus on aina sitä anottaessa lähtökohtaisesti täysimääräinen ao. ajanjaksolta. Mikäli pelaaja pystyy osallistumaan harjoitteluun osittain tai hänelle laaditaan seuran toimesta henkilökohtainen harjoitus- /kuntoutusohjelma, maksuhuojennus on osittainen.

Maksuhuojennuksista on aina sovittava seuran kanssa erikseen. Huojennusta anotaan lähettämällä maksuhuojennushakemus sähköpostitse osoitteeseen toimisto@tapiolanhonka.fi. Yhtäjaksoisesta pidemmästä poissaolosta (pois lukien yllättävät tilanteet, kuten loukkaantumiset) tulee aina sopia ennakkoon seuran kanssa.

 • Loukkaantumisesta johtuvista maksuhuojennuskäytänteistä on hyvä pyrkiä sopimaan mahdollisimman pian vamman tapahduttua seuran toimiston kanssa.
 • Oheisharjoitteluista ja käytännöstä sovitaan oman valmentajan ja fysiikkavalmentajan kanssa.

TULOSTA KAUSIMAKSUHUOJENNUSHAKEMUS TÄSTÄ: Kausimaksuhuojennushakemus 2020-2021

Lopettaneiden pelaajien kausimaksut
Mikäli pelaaja lopettaa Hongan joukkueissa pelaamisen kesken pelikauden, on pelaajalla yhden toimintakuukauden mittainen omavastuuaika, joka tarkoittaa, että seuran toimistoon tehdyn lopettamisilmoituksen jälkeen peritään 4 seuraavan viikon kuukausimaksu. Lisäksi pelaajan tulee palauttaa peliasu Hongan toimistoon.

Kausimaksut ja mahdolliset koronaviruksen aiheuttamat toimintakatkot pelikaudella 2020-21

Mikäli Covid-19 pandemian toinen aalto aiheuttaa valtioneuvoston määräyksellä Suomen koripallosarjojen sekä seuran harjoitustoiminnan keskeytymisen, pelaajilla on näissä poikkeustilanteissa 4 viikon omavastuuaika kausimaksujen suorittamisessa.

Mikäli keskeytys tai muunlainen poikkeustila jatkuu omavastuuajan jälkeen, seuraavat kausimaksuerät suhteutetaan tarjottavaan toimintaan, kunnes toiminta normalisoituu.

Joukkueharjoittelun ollessa keskeytyneenä, seuran valmentajat laativat omalle joukkueelleen etäharjoitusohjelmat ja harjoitteita tehdään videon välityksellä.

Peliasut

Seura hankkii joukkueelle peliasut, jotta yhtenäinen linja säilyisi läpi seuran. Peliasuun kuuluu valkoinen ja vihreä paita sekä vihreät housut. Pelaaja on vastuussa peliasuista, joten hänen on korvattava kadonneet ja rikkoutuneet peliasut. Tämän vuoksi joukkueen peliasut kannattaa kerätä talteen aina kauden päättyessä ja muistaa pyytää takaisin eronneelta pelaajalta.

Peliasuja saa käyttää vain seuran otteluissa - ei siis koulussa, harjoituksissa tai muutoinkaan vapaa-aikana!

TAPIOLAN HONKA