Pikkusudet iltapäiväkerho

Tapiolan Hongan liikunnallinen iltapäiväkerho Espoossa

Tapiolan Honka aloittaa kaudella 2016-2017 uudenlaisen toiminnan, kun 2.-3.luokkalaisille tarkoitettu liikunnallinen Pikkusudet iltapäiväkerho aloittaa toimintansa elokuussa.

Pikkusudet iltapäiväkerhoPikkusudet-iltapäiväkerho järjestetään 2.-3.luokkalaisille koulupäivien jälkeen. Iltapäiväkerholaiset haetaan koulupäivän jälkeen koululta yhteiskuljetuksilla Summahallille Tapiolan urheilupuistoon (Urheilupuistontie 2), jossa tehdään läksyjä, syödään terveellinen välipala, liikutaan, leikitään ja ulkoillaan - kaikki ammattimaisessa,  turvallisessa ja luotettavassa ympäristössä. Tarjoamme lapsille kasvattavaa toimintaa, jonka yhtenä tärkeänä tavoitteena on lisätä osallistuvien lasten arkiliikunnan määrää 1-2 tunnilla päivässä ja innostaa lapsia liikunnalliseen elämäntapaan. Iltapäiväkerho on tarkoitettu kaikille toiminnasta kiinnostuneille, mitään ennakkovaatimuksia koripallotaitojen suhteen ei ole! Ohjaajia on paikalla 1-2 per 15 lasta.

Pikkusudet-iltapäiväkerhotoimintaan voi osallistua 2-5 päivänä viikossa. Iltapäiväkerho päättyy joka päivä klo 17, johon mennessä vanhempien tulee hakea lapset Summahallilta. Mikäli lapsen koripalloharjoitukset alkavat heti iltapäiväkerhon jälkeen, voi lapsi jäädä toki suoraan kerhosta harjoituksiin. Tästä sovitaan erikseen.

Esimerkkipäivä:

12-14:30            Saapuminen Summahallille, läksyjen tekemistä ja vapaata liikkumista, leikkimistä, askartelua jne.

14-14:30            Välipala

14:30-15:30      Ohjattu harjoitus (pääsääntöisesti koripalloa, mutta myös muita lajeja)

15:30-17:00      Ohjattua ja vapaata liikunnallista toimintaa sisällä tai ulkona

16:30-17:00      Kotiinlähtö tai oman joukkueen harjoituksiin valmistautuminen

Iltapäiväkerhotoimintaa järjestetään lukuvuonna 16.8.2016-2.6.2017 tarpeen mukaan kaikkina koulupäivinä. Iltapäiväkerhoa ei järjestetä pyhäpäivinä ja koulujen loma-aikoina.

Hinnat:

  • Kokopäiväinen (5 päivää viikossa), kuljetuksella 330 € / kk (10 laskutuskuukautta, elo-toukokuu)
  • Kokopäiväinen (5 päivää viikossa), ilman kuljetusta 250 € / kk (10 laskutuskuukautta, elo-toukokuu)
  • Kuljetuksella 20 € / päivä (2-4 päivää viikossa)
  • Ilman kuljetusta 15 € / päivä (2-4 päivää viikossa)

Hinnat sisältävät (mahdollisten) kuljetusten, ohjatun kerhotoiminnan ja välipalojen lisäksi ryhmätapaturmavakuutuksen, joka kattaa myös matkat koululta Summahallille.

tapiolan honkaKäytännön asiat:

Lapsen tulee sitoutua ilmoitettuun määrään päiviä sekä kuljetuksiin vähintään syyslukukauden ajaksi. Osallistumispäiviä voi muuttaa aikaisintaan kevätlukukauden alusta ilmoittamalla asiasta kirjallisesti vähintään kokonaista kalenterikuukautta aikaisemmin. Esimerkiksi marraskuussa tehty muutos tulee voimaan 1.1 alkaen.

Osallistumispäivät sovitaan heti, kun lukujärjestykset ovat tiedossa (ensimmäisen kouluviikon aikana). Sovittujen osallistumispäivien vaihtaminen tai lisääminen kesken lukuvuoden on mahdollista vain, mikäli eri päivien ryhmissä on tilaa.

Irtisanomisaika on yksi kuukausi. Irtisanomisajalta peritään normaali toimintamaksu.

Ilmoittautuminen:

 

Jos olet kiinnostunut iltapäiväkerhotoimintaan osallistumisesta, ota yhteyttä iltapaivakerho (at) tapiolanhonka.fi.

Kuljetusta järjestämme lähtökohtaisesti seuraavien koulujen oppilaille:

Aarnivalkean koulu
Mankkaanpuron koulu
Niittykummun koulu
Komeetan koulu (Päivänkehrä)
Opinmäki (Päivänkehrä)
Sepon koulu
Toppelundin koulu
Tähtiniityn koulu
Westendinpuiston koulu

Ilmoittautuneiden kanssa allekirjoitetaan palvelusopimus.

Lisätiedot:

iltapaivakerho (at) tapiolanhonka.fi
045 872 5310

Tietoa järjestäjästä:

Tapiolan Honka on Suomen suurin koripalloseura. Seurassa on noin 1200 jäsentä. Hongan toiminta kattaa koko elämän, lähtien liikkeelle 1-3 –vuotiaille järjestettävästä Taaperoklubista aina veteraanikorikseen saakka. Seurassa työskentelee päätoimisesti 14 henkilöä, joista pääosa toimii lasten ja nuorten valmennuksessa. Tapiolan Hongan toiminta on keskittynyt Tapiolan Honka ry:n sataprosenttisesti omistamalle Summahallille (ent. Honkahalli). Summahallilla on kolme täysmittaista koripallokenttää, oheisliikuntatila, neuvotteluhuone, seuran toimisto sekä kahvio.

TAPIOLAN HONKA