Pikkusudet iltapäiväkerho

Tapiolan Hongan liikunnallinen iltapäiväkerho Espoossa

Tapiolan Honka jatkaa myös lukuvuonna 2018-2019 liikunnallista iltapäiväkerhotoimintaa. Hongan Pikkusudet-iltapäiväkerho on tarkoitettu  1.-3.luokkalaisille lapsille. Lukuvuonna 2017-2018 suurin osa iltapäiväkerholaisista oli Jousenkaaren koulusta.

Pikkusudet-iltapäiväkerho järjestetään koulupäivien jälkeen Honkahallilla (Tapiolan urheilupuistossa, Urheilupuistontie 2, Espoo) sekä hallin ympäristössä. Honkahallilla iltapäiväkerhon käytössä on oma tila ja lisäksi hallin koripallokenttiä, kahviota ja neuvotteluhuonetta käytetään iltapäiväkerhon toiminnassa.

Iltapäiväkerhossa tehdään läksyjä, syödään terveellinen välipala, liikutaan, leikitään ja ulkoillaan - kaikki ammattimaisessa, turvallisessa ja luotettavassa ympäristössä. Tarjoamme lapsille kasvattavaa toimintaa, jonka tärkeänä tavoitteena on lisätä osallistuvien lasten arkiliikunnan määrää 1-2 tunnilla päivässä ja innostaa lapsia liikunnalliseen elämäntapaan. Iltapäiväkerho on tarkoitettu kaikille toiminnasta kiinnostuneille, mitään ennakkovaatimuksia esimerkiksi koripallotaitojen suhteen ei ole.

Pikkusudet-iltapäiväkerhotoimintaan voi osallistua 1-5 päivänä viikossa. Iltapäiväkerho päättyy joka päivä klo 17, johon mennessä lapsi tulee hakea Honkahallilta. Mikäli lapsen koripalloharjoitukset alkavat heti iltapäiväkerhon jälkeen, voi lapsi jäädä suoraan kerhosta harjoituksiin. Tästä sovitaan erikseen. Vuosina 2009 ja 2010 syntyneille Tapiolan Hongassa koripalloa pelaaville lapsille järjestetään kerran viikossa joukkueen harjoitukset iltapäiväkerhon aikana.

Esimerkkipäivä:

12-14:15            Saapuminen Honkahallille, läksyjen tekemistä ja vapaata liikkumista, leikkimistä, askartelua jne.

14:15-15:00      Välipala

15:00-15:45      Harjoitus (koripalloa, liikunnallisia leikkejä yms.)

15:45-17:00      Ohjattua ja vapaata toimintaa sisällä tai ulkona

16:30-17:00      Kotiinlähtö tai oman joukkueen harjoituksiin valmistautuminen

Iltapäiväkerhotoimintaa järjestetään 9.8.2018-31.5.2019 kaikkina koulupäivinä. Iltapäiväkerhoa ei järjestetä pyhäpäivinä ja koulujen loma-aikoina.

Toimintamaksut 2018-2019:

Ilman kuljetusta:

 • Kokopäiväinen (5 pv viikossa) 250 € / kk (10 laskutuskuukautta, elo-toukokuu)
 • Päiväkohtainen:
  • 15 € / päivä (3-4 päivää viikossa)
  • 17,50 € / päivä (1-2 päivää viikossa)

Kuljetuksella

 • Kokopäiväinen (5 pv viikossa) 500 € / kk (10 laskutuskuukautta, elo-toukokuu)
 • Päiväkohtainen:
  • 30 € / päivä (3-4 päivää viikossa)
  • 35 € / päivä (1-2 päivää viikossa)

Hinnat sisältävät (mahdollisten) kuljetusten, ohjatun kerhotoiminnan ja välipalojen lisäksi ryhmätapaturmavakuutuksen, joka kattaa myös matkat koululta Honkahallille.

Kuljetusta on mahdollista järjestää seuraavilta kouluilta:

Aarnivalkean koulu, Mankkaanpuron koulu, Niittykummun koulu, Komeetan koulu, Laajalahden koulu, Opinmäki, Päivänkehrän koulu, Sepon koulu, Taavinkylän koulu, Toppelundin koulu, Tähtiniityn koulu, Westendinpuiston koulu.

Mikäli mukaan ilmoittautuu lapsia muilta kouluilta, arvioimme kuljetusmahdollisuuden erikseen näiden ilmoittautuneiden kohdalla.

Käytännön asiat:

Lapsen tulee sitoutua ilmoitettuun määrään päiviä sekä kuljetuksiin vähintään syyslukukauden ajaksi. Osallistumispäiviä voi muuttaa aikaisintaan kevätlukukauden alusta ilmoittamalla asiasta kirjallisesti vähintään kokonaista kalenterikuukautta aikaisemmin. Esimerkiksi marraskuussa tehty muutos tulee voimaan 1.1 alkaen.

Osallistumispäivät sovitaan heti, kun lukujärjestykset ovat tiedossa (ensimmäisen kouluviikon aikana). Sovittujen osallistumispäivien vaihtaminen tai lisääminen kesken lukuvuoden on mahdollista vain, mikäli eri päivien ryhmissä on tilaa.

Irtisanomisaika on yksi täysi kalenterikuukausi (esim. 1.2. irtisanottu sopimus päättyy 31.3.). Irtisanomisajalta peritään normaali toimintamaksu.

 

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen iltapaivakerho@tapiolanhonka.fi. Lapsia otetaan mukaan niin pitkään, kuin ryhmässä on tilaa. Iltapäiväkerhon toteutuminen vaatii vähintään 15 ilmoittautunutta. Maksimimäärä on noin 30 lasta.

Ilmoittautumisesta tulee ilmetä seuraavat tiedot:

Lapsen nimi
Lapsen syntymäaika
Lapsen koulu
Huoltajan nimi ja yhteystiedot
Haluttu toimintamuoto (kokopäiväinen vs osa-aikainen / kuljetus vs ei kuljetusta / kuinka monena päivänä viikossa toimintaa).

 

Ilmoittautuneiden kanssa allekirjoitetaan palvelusopimus.

Lisätiedot:

Antti Viitanen
antti.viitanen@tapiolanhonka.fi
050 5839953

Tapiolan Honka on Suomen suurin koripalloseura. Seurassa on noin 1200 jäsentä. Hongan toiminta kattaa koko elämän, lähtien liikkeelle 1-3 –vuotiaille järjestettävästä Taaperoklubista aina veteraanikorikseen saakka. Seurassa työskentelee päätoimisesti 14 henkilöä, joista pääosa toimii lasten ja nuorten valmennuksessa. Tapiolan Hongan toiminta on keskittynyt Tapiolan Honka ry:n sataprosenttisesti omistamalle Summahallille (ent. Honkahalli). Summahallilla on kolme täysmittaista koripallokenttää, oheisliikuntatila, neuvotteluhuone, seuran toimisto sekä kahvio.

 

TAPIOLAN HONKA