Pikkusudet iltapäiväkerho

Tapiolan Hongan liikunnallinen iltapäiväkerho Espoossa

Tapiolan Honka jatkaa myös lukuvuonna 2017-2018 liikunnallista iltapäiväkerhotoimintaa. Hongan Pikkusudet-iltapäiväkerho on tarkoitettu erityisesti 2.-3.luokkalaisille lapsille, mutta myös 1. ja 4.luokkalaiset lapset voivat halutessaan osallistua.

Pikkusudet-iltapäiväkerho järjestetään koulupäivien jälkeen Summahallilla (Urheilupuistontie 2, Espoo) ja sen ympäristössä. Iltapäiväkerholaiset haetaan koulupäivän jälkeen koululta yhteiskuljetuksilla Summahallille Tapiolan urheilupuistoon, jossa tehdään läksyjä, syödään terveellinen välipala, liikutaan, leikitään ja ulkoillaan - kaikki ammattimaisessa, turvallisessa ja luotettavassa ympäristössä. Tarjoamme lapsille kasvattavaa toimintaa, jonka yhtenä tärkeänä tavoitteena on lisätä osallistuvien lasten arkiliikunnan määrää 1-2 tunnilla päivässä ja innostaa lapsia liikunnalliseen elämäntapaan. Iltapäiväkerho on tarkoitettu kaikille toiminnasta kiinnostuneille, mitään ennakkovaatimuksia koripallotaitojen suhteen ei ole!

Pikkusudet-iltapäiväkerhotoimintaan voi osallistua 1-5 päivänä viikossa. Iltapäiväkerho päättyy joka päivä klo 17, johon mennessä lapsi tulee hakea Summahallilta. Mikäli lapsen koripalloharjoitukset alkavat heti iltapäiväkerhon jälkeen, voi lapsi jäädä suoraan kerhosta harjoituksiin. Tästä sovitaan erikseen.

Esimerkkipäivä:

12-14:15            Saapuminen Summahallille, läksyjen tekemistä ja vapaata liikkumista, leikkimistä, askartelua jne.

14:15-14:45      Välipala

14:45-15:30      Harjoitus (koripalloa ja muita lajeja)

15:30-17:00      Ohjattua ja vapaata toimintaa sisällä tai ulkona

16:30-17:00      Kotiinlähtö tai oman joukkueen harjoituksiin valmistautuminen

Iltapäiväkerhotoimintaa järjestetään 10.8.2017-1.6.2018 tarpeen mukaan kaikkina koulupäivinä. Iltapäiväkerhoa ei järjestetä pyhäpäivinä ja koulujen loma-aikoina.

Hinnat:

 • Kokopäiväinen (5 päivää viikossa), kuljetuksella 330 € / kk (10 laskutuskuukautta, elo-toukokuu)
 • Kokopäiväinen (5 päivää viikossa), ilman kuljetusta 250 € / kk (10 laskutuskuukautta, elo-toukokuu)
 • Päiväkohtainen hinta kuljetuksella:
  • 20 € / päivä (3-4 päivää viikossa)
  • 25 € / päivä (1-2 päivää viikossa)
 • Päiväkohtainen hinta ilman kuljetusta:
  • 15 € / päivä (3-4 päivää viikossa)
  • 17,50 € / päivä (1-2 päivää viikossa)

Hinnat sisältävät (mahdollisten) kuljetusten, ohjatun kerhotoiminnan ja välipalojen lisäksi ryhmätapaturmavakuutuksen, joka kattaa myös matkat koululta Summahallille.

Käytännön asiat:

Lapsen tulee sitoutua ilmoitettuun määrään päiviä sekä kuljetuksiin vähintään syyslukukauden ajaksi. Osallistumispäiviä voi muuttaa aikaisintaan kevätlukukauden alusta ilmoittamalla asiasta kirjallisesti vähintään kokonaista kalenterikuukautta aikaisemmin. Esimerkiksi marraskuussa tehty muutos tulee voimaan 1.1 alkaen.

Osallistumispäivät sovitaan heti, kun lukujärjestykset ovat tiedossa (ensimmäisen kouluviikon aikana). Sovittujen osallistumispäivien vaihtaminen tai lisääminen kesken lukuvuoden on mahdollista vain, mikäli eri päivien ryhmissä on tilaa.

Irtisanomisaika on yksi kuukausi. Irtisanomisajalta peritään normaali toimintamaksu.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen tapahtuu 31.5.2017 mennessä sähköpostitse osoitteeseen iltapaivakerho@tapiolanhonka.fi. Lapsia otetaan mukaan niin pitkään, kuin ryhmässä on tilaa. Iltapäiväkerhon toteutuminen vaatii vähintään 15 ilmoittautunutta.

Ilmoittautumisesta tulee ilmetä seuraavat tiedot:

Lapsen nimi
Lapsen syntymäaika
Lapsen koulu
Huoltajan nimi ja yhteystiedot
Haluttu toimintamuoto (kokopäiväinen vs osa-aikainen / kuljetus vs ei kuljetusta / kuinka monena päivänä viikossa toimintaa).

Kuljetusta järjestetään seuraavilta kouluilta:

Aarnivalkean koulu, Mankkaanpuron koulu, Niittykummun koulu, Komeetan koulu, Laajalahden koulu, Opinmäki, Päivänkehrän koulu, Sepon koulu, Taavinkylän koulu, Toppelundin koulu, Tähtiniityn koulu, Westendinpuiston koulu.

Mikäli mukaan ilmoittautuu lapsia muilta kouluilta, arvioimme kuljetusmahdollisuuden erikseen näiden ilmoittautuneiden kohdalla.

Ilmoittautuneiden kanssa allekirjoitetaan palvelusopimus.

Lisätiedot:

Antti Viitanen
antti.viitanen@tapiolanhonka.fi
050 5839953

Tapiolan Honka on Suomen suurin koripalloseura. Seurassa on noin 1200 jäsentä. Hongan toiminta kattaa koko elämän, lähtien liikkeelle 1-3 –vuotiaille järjestettävästä Taaperoklubista aina veteraanikorikseen saakka. Seurassa työskentelee päätoimisesti 14 henkilöä, joista pääosa toimii lasten ja nuorten valmennuksessa. Tapiolan Hongan toiminta on keskittynyt Tapiolan Honka ry:n sataprosenttisesti omistamalle Summahallille (ent. Honkahalli). Summahallilla on kolme täysmittaista koripallokenttää, oheisliikuntatila, neuvotteluhuone, seuran toimisto sekä kahvio.

 

TAPIOLAN HONKA