Leirit

TAPIOLAN HONGAN LEIRIT 

Tapiolan Honka järjestää joka vuosi useita leirejä. Pääosa leireistä järjestetään koululaisten kesäloma-aikoina, mutta myös muina loma-aikoina (syysloma, joululoma, talviloma) on pidetty leirejä. Tiedotamme leireistä nettisivuilla ja myClubissa.

Leirien valmentajina toimivat Hongan ammattivalmentajat sekä muut juniorivalmentajat. Leireillä vierailee myös edustusjoukkueiden pelaajia.

Kaikille leireille ilmoittaudutaan Tapiolan Hongan toiminnanohjausjärjestelmä myClubin kautta.

Ilmoittautuminen on käynnissä seuraaville leireille:

HONKA JOULULOMALEIRI 2019

Tapiolan Hongan joululomaleirillä treenataan monipuolisesti koriksen perustaitoja, ulkoillaan, pelataan ja pidetään hauskaa kavereiden kanssa. Leirille voi osallistua, vaikka ei pelaisi koripalloa, joten lasten koulukavereita ja muita tuttuja voi myös pyytää mukaan leirille! Leirin vastuuvalmentajina toimivat Aapo Heinonen ja Lauri Järvinen. Leirille voi osallistua joko puolipäiväisesti (9-13:30) tai kokopäiväisesti (9-16).

Aika: Keskiviikosta perjantaihin 2.-4.1.2019
Kenelle: 2007-2013 syntyneille
Klo: Päivittäin klo 9:00-13:30 TAI 9:00-16:00
Hinta honkalaisille: Puolipäivä 70 €, kokopäivä 105 €
Hinta muille: Puolipäivä 75 €, kokopäivä 110 €

Hinta sisältää: Huippuvalmennuksen ja lounaan (kokopäiväleiriläisille myös välipalan).

Ilmoittautuminen (myClub): https://tapiolanhonka.myclub.fi/flow/events/1111017

Ilmoittautuminen päättyy 26.12. klo 14 ja mukaan mahtuu 80 lasta.

Erityisruokavaliot ilmoitettava ilmoittautumisen yhteydessä ("Lisää viesti järjestäjälle") tai sähköpostitse 26.12. mennessä antti.viitanen (at) tapiolanhonka.fi.

Lisätiedot: Antti Viitanen (antti.viitanen (at) tapiolanhonka.fi / 0505839953)

Leirien peruutusehdot ja erityisruokavaliot

Peruutusehdot

14 vrk ennen leirin alkua tulleista peruutuksista palautamme 100 % leirimaksusta. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista palautamme 75 % leirimaksusta. Leirin alkamisen jälkeen tulleista peruutuksista palautamme 50 % leirimaksusta lääkärintodistusta vastaan siltä osin, kun lapselta jää kokonaisia leiripäiviä väliin.

Lasku leireistä lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisen yhteydessä. Maksuehto on 30 pv tai siten, että viimeinen mahdollinen eräpäivä on leirin alkamista edeltävä arkipäivä.

Osallistumisen peruminen tulee aina tehdä sähköpostitse osoitteeseen antti.viitanen (at) tapiolanhonka.fi. Leirimaksun maksamatta jättäminen ei tarkoita leirin perumista.

Erityisruokavaliot

Lapsen erityisruokavaliot ilmoitetaan joko ilmoittautumisen yhteydessä, kohdassa "Lisää viesti järjestäjälle" TAI sähköpostitse viimeistään viikkoa ennen leirin alkua osoitteeseen antti.viitanen (at) tapiolanhonka.fi.


UUTISET

Tapiolan Hongan kesäleirit 2018

Tapiolan Honka järjestää kesällä 2018 kolme korisleiriä. Koululaisten kesäloma aloitetaan tuttuun tapaan Honka Summer Campilla 4.-8.6. Seuraavalla viikolla (11.-15.6.) keskitytään korintekoon, eli heittämiseen ja erilaisiin viimeistelyihin. Elokuussa ennen koulujen alkua järjestettävällä pelileirillä (6.-8.8.) pelataan paljon erilaisia pienpelejä.

Lue lisää

TAPIOLAN HONKA