Aloita koripalloharrastus Tapiolan Hongassa

Miten aloitan korisharrastuksen Hongassa?

Ole ensisijaisesti yhteydessä haluamasi ikäluokan päävalmentajaan ja joukkueenjohtajaan.

Valmentajien yhteystiedot löydät täältä: http://www.tapiolanhonka.fi/seura/yhteystiedot/paavalmentajat/.

Joukkueenjohtajien yhteystiedot täältä: http://www.tapiolanhonka.fi/seura/yhteystiedot/joukkueenjohtajat/.

Yhteystiedot löytyvät myös ko. joukkueen nettisivuilta.

Sovi heidän kanssaan, milloin lapsi tulee ensimmäistä kertaa mukaan harjoituksiin. Ilmoita heille lapsen nimi ja syntymäaika, sekä huoltajan yhteystiedot. Lisäämme ne joukkueen viestinnässä käytettävään MyClub-järjestelmään.

Joukkueen muut yhteystiedot sekä harjoituskalenteri löytyvät kunkin joukkueen omilta nettisivuilta.

Hongan kaikissa juniorijoukkueissa on käytössä kahden viikon maksuton tutustumisjakso.

Kuva: Arto Isotalo

Alle kouluikäisten ryhmät

Alle kouluikäisten ryhmiin ilmoittaudutaan erikseen, lisätietoa löydät täältä: http://www.tapiolanhonka.fi/juniorit/alle-kouluikaisten-liikunta/

Mihin sitoudun tulemalla harjoituksiin?

Ensimmäiset kaksi viikkoa kuuluvat maksuttoman tutustumisajan piiriin, eli et sitoudu mihinkään. Jos lapsi päättää kahden viikon jälkeen, ettei halua jatkaa korista, riittää että ilmoitat asiasta valmentajalle ja joukkueenjohtajalle. Mikäli lapsi jatkaa, sitoudut maksamaan toiminnasta maksettavan kausimaksun.

Mitä harjoituksiin tarvitaan mukaan?

Sisäliikuntavarusteet (sisäpelikengät, shortsit ja t-paita), juomapullon ja koripallon.

2007-2013 syntyneillä pallon koko on 5.

2005-2006 syntyneillä pallon koko on 6.

2000-2004 syntyneillä tytöillä pallon koko on 6.

2000-2004 syntyneillä pojilla pallon koko on 7.

Tapiolan Hongan harjoitusasuja on mahdollisuus ostaa seuran varustetoimittajalta Ballzylta. Kysy lisätietoja joukkueenjohtajalta.

Mitä harrastaminen maksaa?

Kaikki seuran pelaajat ovat velvollisia maksamaan kausimaksun sekä siihen sisältyvän jäsenmaksun. Laskut lähetetään sähköpostitse Hongan toimistolta.

Kausimaksu määrittyy joukkueen mukaan. Kausimaksuilla seura rahoittaa suurimmat kulueränsä, eli salivuokrat, peliasut, sarjamaksut, erotuomarimaksut, hallintokulut ja valmentajien palkkiot. Lisätietoa ja joukkuekohtaiset kausimaksut löydät täältä: http://www.tapiolanhonka.fi/seura/kausimaksut/.

Tapahtumiin ilmoittautuminen ja joukkueen tiedottaminen

Tapiolan Hongan joukkueet käyttävät tiedottamiseen ja tapahtumailmoittautumisiin myClub-järjestelmää. Kun ilmoitat lapsen yhteystiedot valmentajalle ja joukkueenjohtajalle, he lisäävät lapsen mukaan myClubiin ja lähettävät sinulle aktivointilinkin, jonka jälkeen pääset ilmoittamaan lasta joukkueen tapahtumiin ja saat joukkueen viestit. Muista aina itse huolehtia, että lapsen yhteystiedot ovat ajan tasalla myClubissa.

Kuva: Mikko Rajala

Muuta huomioitavaa

Peliasu toimitetaan lapselle ennen ensimmäistä peliä. Peliasut ovat seuran omaisuutta, joten niitä saa käyttää vain otteluissa, ei harjoituksissa.

Nuorimpien junioreiden harjoituksissa toivomme, että vanhemmat eivät seuraa harjoituksia kentän laidalla. Ensimmäisten harjoitusten ajan vanhemmat voivat halutessaan olla lapsen tukena, mutta sen jälkeen toivomme, että lapset saavat harjoittelurauhan.

Lisätietoa voit kysellä urheilutoimenjohtaja Antti Viitaselta:

antti.viitanen (at) tapiolanhonka.fi
050 5839953

TAPIOLAN HONKA