Infoa HONKA 3x3 joukkueille

Sunnuntaina 27.12. pidettävän Honka 3x3 –turnauksen alustava otteluohjelma on nähtävillä osoitteessa http://www.3x3planet.com/en/event/details/TME15LUENUHRSFIN?tabView=Results.

Ottelut alkavat kello 11.00 ja päättyvät noin 17.00-17.30. Tarkka otteluohjelma saattaa hieman elää sunnuntaipäivän aikana. Joukkueen ensimmäisen ottelun aika pysyy - ellemme siitä erikseen sähköpostitse ilmoita. Toivomme, että joukkueet ilmoittautuvat turnaustoimistoon (Summahallin katsomosuoran päässä) vähintään puoli tuntia ennen ensimmäistä peliä. Jaamme ilmoittautumisen yhteydessä pelaajille yhteenvedon FIBA 3x3 korissäännöistä, joihin voi tutustua myös web-sivuillamme.

Huomatkaa, että minityttöjen sarjassa pelataan lisäksi kaksi sijoituspeliä, jotka eivät teknisistä syistä näy otteluohjelmassa. Kello 13.00 pidetään turnauksen osallistujille vapaaheittokisa, jonka palkintona on koriskauppa Ballzyn lahjakortti. Lisäksi Makulaku palkitsee otteluissa päivän makeimpia suorituksia.

Turnauspaikkana toimii siis Summahalli, Espoon Tapiolassa. Osoite on Urheilupuistontie 2. Ottakaa instagram-tilimme @honka3x3 seurantaan.

Mikäli ette ole jostain syystä vielä saanut turnauksen maksukaavaketta, ottakaa yhteyttä honka3x3@tapiolanhonka.fi. Tehkää samoin jos teillä on ongelmia FIBA 3x3 profiilin täyttämisessä. Muistutamme vielä, että poisjäänneistä ja myöhästymisistä tulee mielipahaa ja sählinkiä kaikille. Eli näissä force majeure tapauksissa ottakaa välittömästi yhteys sähköpostitse honka3x3@tapiolanhonka.fi ja ottelupäivänä kello 09.00 jälkeen 040-506 0054 (Juha-Pekka Sipponen). Huomatkaa kuitenkin, että mikäli joukkueessa joku pelaaja on estynyt saapumasta, tilalle voi ottaa toisen pelaajan, jonka voi rekisteröidä paikan päällä kisatoimistossa. Joukkueen sisäisestä pelaajamuutoksesta ei tarvitse ilmoittaa erikseen etukäteen.

Ja vielä lopuksi muistakaa, että kaikilla pelaajilla on oltava mukanaan sekä tumma että vaalea t-paita/pelipaita.

 

TAPIOLAN HONKA