Honka runkosarjan voittajana pudotuspeleihin naisten I-divisioonassa

Valtakunnallisessa 1-divisioonassa pelaava Hongan naisten kehitysjoukkue lähtee alkaviin pudotuspeleihin runkosarjavoittajana, kärsittyään kauden aikana vain kolme tappiota. 

Hongan omista kasvateista koostuvan naisten kehitysjoukkueen välierät alkavat tulevana torstaina. Hongalla on runkosarjavoittajana kotietu, joten otteluita pääsee seuraamaan Tapiolan liikuntahallilla. Välieräsarja, sekä mahdollinen finaalisarja pelataan 'paras viidestä' systeemillä.

Joukkueen päävalmentaja Susa Strömberg kommentoi kuluvaa kautta ja alkavia pudotuspelejä:

"Kuluvalle kaudelle halusimme nostaa naisten I-divarin arvostusta ja korostaa sen tärkeyttä kehityssarjana nuorten sarjojen ja naisten Korisliigan välillä. Sarjassa pelataan kovalla sykkeellä ja siellä pelaa erinomainen sekoitus kokeneita aikuispelaajia sekä nuoria lupauksia."

"Jokaiseen ottelutapahtumaan on lähdetty tekemään oma ja yhteinen paras. Jokainen on aina ollut valmis antamaan kaikkensa - ja se on toiminut! Naisten I-divisioona on toiminut meille sekä haastavien pelien tarjoajana, että erinomaisena mittarina ja ponnahduslautana pelaajillemme. Jopa 22 pelaajaa nuorista aikuisista aina 16-vuotiaisiin asti on saanut arvokkaita aikuisten sarjan pelikokemuksia tällä kaudella."

Tapiolan Hongan välierävastukseksi asettuu Turun Riento. Alla välierien otteluaikataulu.

14.03.2019 17:30PudotuspelitVälierät Tapiolan Honka  Turun RientoHonkahalli Tallink
17.03.2019 13:30PudotuspelitVälierätTurun Riento  Tapiolan Honka Nunnavuoren palloiluhalli
20.03.2019 17:30PudotuspelitVälierät Tapiolan Honka  Turun RientoTapiolan Liikuntahalli
22.03.2019 18:30PudotuspelitVälierätTurun Riento  Tapiolan Honka Nunnavuoren palloiluhalli
24.03.2019 13:00PudotuspelitVälierät Tapiolan Honka  Turun RientoTapiolan Liikuntahalli

Miten Strömberg kuvailee välierin tavoitteita?

"Pudotuspeleihin lähdemme edelleen etenemään peli kerrallaan, kehittymään ja antamaan parhaamme. Haluan toivottaa Honka-perheen lämpimästi tervetulleeksi kannustamaan meidän nuoret naiset voittoon!"

FootBalance on mukana kannustamassa honkalaisia naiskoripalloilijoita kaudella 2018-19.

 

Comments are closed.

TAPIOLAN HONKA